تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/09/08 - 15:21
کد خبر: 251319

واعظی: اختلافی با جهانگیری ندارم

رئیس دفتر رئیس جمهور در جمع خبرنگاران گفت: اینکه مطرح می‌کنند که بین بنده و آقای جهانگیری اختلاف وجود دارد، باید بگویم که نه در سه ماه گذشته و نه در 4 سال گذشته هیچ اختلافی بین بنده و آقای جهانگیری ایجاد نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور امروز(چهارشنبه 8 آذر) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به یکی از خبرنگاران که گفت شما در دولت یازدهم دستاورد بزرگی داشتید و توانستید فضای مجازی را حفظ کردید و این منجر به پیروزی اصلاح طلبان در مجلس و آقای روحانی در انتخابات 96 شد اظهار داشت: باعث پیروزی ملّت شده است. ملّت آگاه شدند و انتخاب کردند.

وی در پاسخ به اینکه انتقاداتی نسبت به حضور شما در دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم وجود دارد اظهار داشت: این مطالبی که مطرح می‌شود هیچ پایه و اساسی ندارد. اینکه مطرح می‌کنند که بین بنده و آقای جهانگیری اختلاف وجود دارد، باید بگویم که نه در سه ماه گذشته و نه در 4 سال گذشته هیچ اختلافی بین بنده و آقای جهانگیری ایجاد نشده است و ما بهترین رابطه را با هم داریم.

واعظی با بیان اینکه نمی‌دانم عده‌ای که این حرف‌ها را می‌زنند چه هدفی را دنبال می کنند تصریح کرد: برخی چیزهایی که می‌نویسند اصلاً پایه و اساس ندارد.

وی ادامه داد: در فضای آرام می‌شود کشور را اداره کرد و معیشت مردم را تأمین کرد. برخی‌ها فکر می‌کنند حتماً باید بین رئیس جمهور، وزرا و مسئولین اختلاف باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه در دوران انتخابات طبیعی است که فضای رقابت در کشور حاکم باشد اما پس از پایان انتخابات بایستی روحیه همکاری شکل بگیرد تصریح کرد: باید با این روحیه در مسیر ساختن کشور و رفع مشکلات و معضلات گام برداریم. لذا از رسانه ها خواهش می کنم وارد مسایل حاشیه ای مخصوصا در مواردی که هیچ گونه پایه و اساسی ندارد ، نشوند.

وی ادامه داد: درب دفتر رییس جمهور به روی همه تفکرات، احزاب، گروه‌ها، اندیشه ها و فراکسیون‌های مختلف باز است و امروز بهترین رابطه با گروه های مختلف را داریم و مطالبی که خلاف این موضوع گفته می شود، نابجا است.

واعظی با بیان اینکه دولت دکتر روحانی حزبی نیست و فراجناحی است اظهار داشت: دولت به همه مردم ایران تعلق دارد. متأسفانه عده ای از حالا به دنبال طرح مباحثی درباره انتخابات سال‌های آینده هستند، در حالی که اصلاً چنین مسایلی موضوعیت ندارد و امروز همه به دنبال تحقق وعده های آقای رییس جمهور به مردم عزیز ایران هستیم.

وی افزود: بر این باوریم که اگر انتقاد نباشد ارتباط دولت با مردم قطع خواهد بود، لذا آن را مفید می‌دانیم و استقبال می‌کنیم. البته معتقدم باید بین انتقاد و تخریب تفاوت قایل بود و از همه بویژه رسانه ها می خواهم که از تخریب پرهیز کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top