تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/09/27 - 01:50
کد خبر: 253028

حجت الاسلام محمد محمدیان:

نسخه بازنویسی‌شده «سند دانشگاه اسلامی» باید اجرایی شود

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: هم‌اکنون «سند دانشگاه اسلامی» به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین اسناد تدوین و تصویب‌شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به همه مسائل اجرایی و... ویرایش و بازنویسی شده و حتماً باید این سند اجرا شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، جلسه ۳۰۸ شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها طی سخنانی گفت: خوشبختانه سابقه مدیریت آقای دکتر غلامی نشان می‌دهد که ایشان به موضوع فرهنگ انقلابی علاقه‌مند هستند و امیدوار هستیم این رویکرد ایشان در مدیریت وزارت علوم و شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها استمرار پیدا کند.

وی افزود: هم‌اکنون «سند دانشگاه اسلامی» به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین اسناد تدوین و تصویب‌شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به همه مسائل اجرایی و... ویرایش و بازنویسی شده و حتماً باید این سند اجرا شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: آنچه که مهم است اجرای این سند حساس است که با توجه به پیچیدگی موضوع، روند اجرا و پایش می‌بایست به صورت مستمر ادامه یابد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: این شورا به‌عنوان یکی از شوراهای اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه مهمی بر عهده دارد و ما با تمام توان دنبال انجام این وظیفه هستیم.

دکتر منصور غلامی هم در این جلسه طی سخنانی گفت: با یک برنامه‌ریزی مناسب جلسات این شورا به‌طور منظم برگزار خواهد شد و انتظار داریم تا با استفاده از تجارب اعضاء اسلامی شدن دانشگاه‌ها استمرار یابد.

در ادامه جلسه هم با رأی مثبت اعضاء دکتر منصور غلامی به عنوان رئیس شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی انتخاب شد.

اعضای شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، همچنین بر لزوم حضور همه اعضا و به‌ویژه وزرای عضو این شورا تأکید کردند.

در ادامه جلسه حجت‌الاسلام شاطری گزارشی از روند فعالیت‌های شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارائه کرد.

وی در این گزارش با اشاره به تصویب اسناد متعدد در این شورا گفت: روند اجرا و پایش این روند مهم نیز در شورا اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی صورت می‌پذیرد.

دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ادامه داد: هم‌اکنون کمیته‌های چهارگانه ذیل شورای اسلامی شدن تشکیل‌شده و مشغول کار هستند.

حجت‌الاسلام شاطری با اشاره به نگاشت نهادی سنداسلامی شدن دانشگاه‌ها گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌عنوان نهاد بالادستی و راهبردی بر عملکرد شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها نظارت دارد و ضمناً برخی از اختیارات خود را تفویض کرده است.

پس از سخنان حجت‌الاسلام شاطری، اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند، که اهم آن به شرح ذیل است: پیوستگی نظام آموزش‌وپرورش و آموزش عالی در موضوع اسلامی شدن حوزه تعلیم و تربیت، لزوم حضور منظم وزیر آموزش و پرورش به عنوان یکی از اعضای کلیدی شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها در جلسات این شورا، اهتمام بیشتر به موضوع تحول و ارتقاء علوم انسانی، اجرای جامع و همه‌جانبه سند دانشگاه اسلامی، روند رو به رشد اسلامی شدن آموزش عالی علی‌رغم همه مشکلات و کاستی‌ها، تقویت روند برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، نقد و مناظره، توجه به پیوستگی و همبستگی اسناد فرهنگی کشور، چاره‌جویی برای برخی آسیب‌های قشر دانش‌آموز و دانشجو، حل مشکلات کنکور به‌عنوان یک معضل آموزشی، تدوین الگوی یکپارچه برای اجرای سند دانشگاه اسلامی و طراحی نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر اساس الگوی بومی و شاخص‌های برگرفته از سند دانشگاه اسلامی.

فریدون و دکتر زاهدی با رأی مثبت اعضا به عضویت در هیئت عالی جذب اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی انتخاب شدند.

در پایان جلسه دکتر منصور غلامی هم با جمع‌بندی مباحث صورت گرفته گفت: کمیته تلفیق باید با عضویت رؤسای کمیته‌های چهارگانه تشکیل شود تا روند اجرا استمرار داشته باشد.

وی افزود: در ارزیابی عملکرد‌ها و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها، توجه به «سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها» یک اصل است و در گزارش‌گیری فعالیت‌ها باید یک بند به میزان تطبیق عملکرد و فعالیت دانشگاه‌ها با سند دانشگاه اسلامی اختصاص یابد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: پیچیدگی‌های رفتار انسانی ظرافت کار فرهنگی و به‌ویژه ترویج فرهنگ اسلامی را بیشتر می‌کند.

رئیس شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی گفت: مشکلات اجرایی هم باید به‌منظور ارزیابی دقیق عملکرد‌ها مدنظر قرار گیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان از سال ۱۴۰۴
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران برگزار شد
آماده‌باش بیمارستان‌ها برای تأمین سلامت زنان باردار در نوروز
پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم
اطلاعیه پرسپولیس درباره احکام انضباطی
آزادی ۴۰زندانی جرایم مالی به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع)
خلیفه: از قلعه‌نویی تشکر می‌کنم که به من اعتماد کرد
حزب‌الله: آمریکا قدرت شکستن اراده ملت و رهبری یمن را ندارد
ترامپ از اجرای قانون دشمنان بیگانه منع شد
ابراز تمایل لیبرمن برای تکیه بر کرسی نخست وزیری اسرائیل
ادعای درگیری مرزی بین ارمنستان و جمهوری باکو
چالش‌های پیشِ‌روی انگلیس برای اجرای طرح ارتقاء تسلیحات
درخواست مقام پارلمان اروپا برای روی آوردن به اقتصاد جنگی
پاسخ معنادار انصارالله به تجاوزات آمریکا و تهدیدات ترامپ
ادعای کشته شدن ۹۰ نظامی پاکستانی در حمله «نوشکی»
گزارشی از تجاوزات خائنانه تشکیلات ابومازن به فلسطینی‌ها
فیلم| دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر انقلاب
فیلم| شعرخوانی آقای سیدمحمد بهشتی در دیدار شاعران
فیلم| شعرخوانی آقای سیدسلمان علوی در دیدار شاعران
فیلم| شعرخوانی آقای محمدعلی مجاهدی در دیدارشاعران
فیلم| شعرخوانی آقای سیدعلی موسوی‌گرمارودی در دیدار شاعران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top