تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/27 - 23:59
کد خبر: 532620

ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه گریخت

ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه گریخت

رهبر جنبش انصارالله یمن با اشاره به درگیری‌های اخیر با نیروهای آمریکایی، اعلام کرد که پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن، ناو هواپیمابر آمریکا مجبور به عقب‌نشینی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله، در سخنانی اعلام کرد که مردم یمن در مسیر جهاد در راه خدا و در دفاع از هویت ایمانی خود ایستاده‌اند و هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهند شد.

وی گفت: خروج گسترده مردم یمن در صنعا و سایر استان‌های یمن به مناسبت سالگرد غزوه بدر، یک حرکت جهادی بزرگ بود.

الحوثی افزود: مردم یمن با این حضور عظیم، بر پایبندی خود به راه حق، حمایت از ملت فلسطین و مقابله با تجاوزگری آمریکا و اسرائیل تأکید کردند.

وی همچنین گفت: این حضور مردمی پیامی واضح به ملت فلسطین است که آنها در مبارزه خود تنها نیستند و مردم یمن اجازه نخواهند داد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، به تجاوزات خود ادامه دهد.

رهبر انصارالله در ادامه با اشاره به درگیری‌های اخیر با نیروهای آمریکایی، اعلام کرد که پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن، ناو هواپیمابر آمریکا مجبور به عقب‌نشینی شده و به فاصله ۱۳۰۰ کیلومتری در شمال دریای سرخ گریخته است.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: نیروهای مسلح ما در برابر تلاش دشمنان برای انجام حمله‌ای متجاوزانه به کشور، ایستادگی و آن را دفع کردند.

وی گفت: در برابر حضور میلیونی ملت عزیزمان، بار دیگر به آمریکا هشدار می‌دهیم.

رهبر جنبش انصارالله تأکید کرد: اگر آمریکا به تجاوز خود علیه کشور ما ادامه دهد و از دشمن صهیونیستی حمایت کند، ما نیز با گزینه‌های تصاعدی بیشتری به این اقدام پاسخ خواهیم داد.

وی افزود: در حال حاضر، تجاوز آمریکا را با حمله به ناو هواپیمابر، کشتی‌های جنگی و شناورهای آن پاسخ می‌دهیم، اما اگر به تجاوز خود ادامه دهد، گزینه‌های تصاعدی شدیدتری در اختیار داریم.

رهبر جنبش انصارالله اظهار کرد: اگر آمریکا به تجاوز خود ادامه دهد، گزینه‌هایی در اختیار داریم که دردناک‌تر و آزاردهنده‌تر برای آن خواهد بود.

وی گفت: آمریکا باید از پیامی که امروز ملت ما ارائه داد، درس بگیرد؛ پیامی که بر ثبات و موضع‌گیری قاطع این ملت تأکید دارد.

رهبر جنبش انصارالله تصریح کرد: پافشاری دشمن صهیونیستی بر جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، تجاوزی بزرگ و جنایتی وحشیانه است که نمی‌توان در برابر آن سکوت کرد.

وی افزود: ممنوعیت کشتیرانی برای کشتی‌های اسرائیلی، نخستین گام است، اما اگر قحطی در غزه شدت گیرد، ما فقط نظاره‌گر نخواهیم بود و اقدامات ما در همین سطح متوقف نخواهد شد.

الحوثی اظهار کرد: معیار مواضع ما، مسئولیت دینی، ایمانی و اخلاقی ماست و آنچه در توان داریم، انجام خواهیم داد.

رهبر جنبش انصارالله تأکید کرد: در مواقع ضروری، در اقدام به گام‌های بزرگ‌تر یا عملیات گسترده‌تر تردید نخواهیم کرد و آماده‌ایم.

وی خطاب به مردم یمن نیز گفت: از شما ملت عزیز تشکر و قدردانی می‌کنیم و از خداوند می‌خواهیم که پاداش شما را عظیم گرداند و چهره‌هایتان را منور سازد.

الحوثی در پایان بار دیگر مردم کشورش را خطاب قرار داد و گفت: از خداوند می‌خواهیم که مقام شما را بالا ببرد و این حضور عظیم شما را مورد قبول خود قرار دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top