تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/09/27 - 16:07
کد خبر: 253100

تقدیر از «علی دایی» در دانشگاه تهران

هفتمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران فردا ۳ شنبه در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، در این مراسم از ۲۵ گروه‌ دانشجویی و دانشجوی فعال در عرصه‌های مختلف دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل‌بیت (ع)، ارائه خدمات پیشگیرانه و امدادرسانی داوطلبانه در سوانح، حوادث و رخدادهای طبیعی و غیرطبیعی، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه‌های سلامت و توانبخشی، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت‌زدایی کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حفاظت از محیط‌زیست و تأمین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو قدردانی خواهد شد.

در آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران که توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی و با همکاری تعدادی از وزارتخانه ها و سازمان های فرهنگی و اجتماعی کشور برگزار می‌شود، حمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی، محمود نیلی، رئیس دانشگاه تهران، علی اصغر پیوندی، رئیس سازمان هلال احمر، محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی وزارت بهداشت و عبدالحمید احمدی، معاون آموزش و پژوهش وزارت ورزش و جوانان، سخنرانی می کنند.

همچنین در این مراسم از افراد فداکار شاخصی چون علی دایی و سارا خادم‌الشریعه تقدیر به عمل خواهد آمد.

هفتمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران، سه‌شنبه ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برپا می شود. پس از این برنامه کنسرت علیرضا قربانی به همراه گروه اشتیاق در تالار فردوسی برگزار خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top