تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/10/13 - 00:05
کد خبر: 254525

بیانیه فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب درباره حوادث اخیر

فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب، ضمن محکومیت اقدامات برخی آشوبگران آورده است: این فراکسیون بر رفع مشکلات معیشتی مردم و توجه به اقشار مستضعف تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب ایران در پی حوادث اخیر در کشور که منجر به برخی ناآرامی‌ها در چند شهر شد، بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: ایران اسلامی در این روزها بار دیگر شاهد رنگ دیگری از توطئه آمریکای جنایتکار و انگلیس خبیث و اذناب آن‌ها اسرائیل و عربستان سعودی و اجرای آن از طریق مزدوران و فریب‌خوردگان در داخل کشور است. پس از پیروزی‌های پیاپی نیروهای مقاومت در مقابل تروریست‌های تکفیری و شکست طرح‌های مداخله‌گرانه استکبار در لبنان و یمن و سوریه که خشم و عصبانیت را برای دشمنان اسلام و انقلاب در پی داشت، این بار دست جنایتکار ابرقدرت‌ها از آستین منافقین و عناصر فریب‌خورده آن‌ها بیرون آمده و به بهانه مشکلات اقتصادی و بیکاری که حل آن‌ها مطالبه به‌حق مردم مسلمان ایران و مخصوصاً اقشار ضعیف و مستضعف است، نسبت به ایجاد اغتشاش و ناآرامی و تخریب اموال عمومی و طرح شعارهای ساختارشکنانه اقدام کرده‌اند. مسلماً صف مردم مسلمان و انقلابی ایران از صف منافقان و دشمنان اسلام جداست و این توطئه وحدت و اقتدار ایران اسلامی را نشانه گرفته است.

فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب، در این بیانیه ضمن محکومیت این حرکت منافقانه و مزورانه، آورده است: این فراکسیون بر رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و مخصوصاً توجه به اقشار مستضعف و آسیب‌پذیر از طریق مسئولین ذی‌ربط تأکید کرده و ایجاد فضای مناسب جهت طرح خواسته‌ها و مطالبات مردمی را لازم می‌داند.

این بیانیه افزوده است: مسلماً یکی از عوامل بسیار مؤثر در ایجاد مشکلات اقتصادی که منجر به نارضایتی مردم شده است، فتنه‌گرانی بوده است که زمینه تشدید تحریم‌های اقتصادی و فشارهای قدرت‌های مستکبر را با توطئه و خیانت خود به وجود آورده است.

در بخش دیگری از بیانیه مذکور تأکید شده است: فراکسیون اصولگرایان مصرانه خواستار تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر و اعمال مجازات نسبت به مفسدان اقتصادی و غارتگران بیت‌المال است که در این وضعیت سخت اقتصادی، موجبات بدبینی و سلب اعتماد گروهی از مردم را از نظام اسلامی باعث شده‌اند.

در بیانیه فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب اشاره‌شده است: اصولگرایان همه مردم بصیر و مسلمان ایران اسلامی را به حفظ هوشیاری و اتحاد و صبر و همه متخصصان و دلسوزان انقلاب اسلامی را به کوشش و تلاش بیش‌ازپیش جهت حل مسائل اقتصادی و معیشتی دعوت می‌نماید.

فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب با اشاره به اینکه این فراکسیون منشأ و صحنه‌گردان این اغتشاشات را سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس و دلارهای سعودی همراه با مکر صهیونیست بین‌الملل می‌داند که از طریق مزدوران و منافقین داخلی و خارجی به اجرا درمی‌آید تأکید می‌کند: این مجموعه از نیروهای امنیتی، انتظامی و قضایی می‌خواهد که تسامح و تساهل در برخورد با اغتشاش‌گران را کنار گذارده و در اسرع وقت با معرفی عاملان و مسببان اغتشاشات به مردم، با شدیدترین وجه ممکن با آن‌ها برخورد نمایند.

در خاتمه این بیانیه تأکید شده است: فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب، ضمن بیعت مجدد با آرمان‌های حضرت امام و مقام معظم رهبری، اعتقاد راسخ دارد کشتی انقلاب تنها در سایه هدایت و رهبری ولی امر مسلمین به ساحل امن خواهد رسید و فرمایش حکیمانه حضرت امام را خاطرنشان می‌کند که «پشتیبان ولایت‌فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.» و همچون گذشته آمادگی خود را برای ارائه هرگونه کمک به دولت و سایر قوا اعلام می‌نماید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مدیریت هزینه‌های ساخت‌وساز با انتخاب هوشمندانه مقاطع فولادی
شاهنامه‌خوانی در خانواده؛ طرحی برای انتقال فرهنگ ایرانی
وال استریت ژورنال: روز دی اقتصادی آمریکا؛ بانک‌های ایران باز، تحریم‌ها بی‌اثر
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top