تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/10/14 - 01:10
کد خبر: 254649

آیا رهبر انقلاب از اوضاع مطلع نیستند؟

کمیل خجسته در پاسخ به انتقادی مبنی بر اینکه "رهبر انقلاب از اوضاع مطلع نیستند" پاسخی را در کانال تلگرام خود منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ او در پاسخ به انتقاد حجت الاسلام زائری در نامه ای به وی نوشت:

جناب آقای زائری عزیز با عرض سلام و ادب

خیلی وقت است از توفیق زیارت شما بی‌نصیب شده‌ام که انشالله خداوند این نعمت را به بنده هدیه گرداند. در دلسوزی و نگاه انقلابی شما هیچ شکی نیست اما در یادداشت اخیرتان دیدم نوشته بودید آقا از اوضاع مطلع نیست. احساس کردم این فرمایش شما خلاف انصاف و مروت است که در  کوفه  معاویه گوسفندان را می‌دزدید و مردم فحشش را به علی(ع) می‌دادند.

این آقایی که ما می‌شناسیم جور دیگری است.

آقا 27 بهمن سال پیش 5 روز بعد از راهپیمایی 22 بهمن خطاب به  مسئولین گفتند حساب راهپیمایی را از  گله‎‌مندی مردم از تبعیض، کم‌کاری و... جدا کنید. این آقایی که ما می‌شناسیم مسئولان از فعال و در میدان تا خواب و جا مانده را جمع کرد تا برایشان از  آسیب‌های اجتماعی بگوید. از فقر، طلاق، فحشا، زنان خیابانی، زنان مطلقه، زنان متاهل فاحشه، از فاجعه حاشیه شهرها و ... در آن جلسه اول عده‌ای از مسئولین از گزارش‌ها گریه کردند. همین آقا خطاب به مسؤلین گفتند که اگر «احساس مسئولیت در مسئولان» و «دغدغه‌ی کار و تلاش و هدف‌گرایی و مجاهدت» نباشد «از چارچوب‌های حکومت اسلامی خارج شده‌ایم. 19/12/95» وقتی «از  بیکاری جوان، مانند خود آن جوانِ در داخل خانه 16/3/95»  شرمنده و خجلت‌زده می‌شوند و نسبت به خانوده‌ای که فرزند  معتاد و دختر فراری دارد همان حسی را دارد که « اگر خودش یک بچه‌ی معتاد یا دختر فراری از خانه 11/2/95» میداشت وقتی دلش برای هوای تنفس مردم  خوزستان خون است 2/12/95 و در قبال وضعیت مردم سیل‌زده سیستان‌وبلوچستان 2/12/95 آرام نمیگیرد. این آقای ما خود را «نه رهبر که خدمتگزار جامعه 23/5/70» میداند.

حالا این‌ها چیزهای خرد و پیش پا افتاده است. همین آقا بود که در سال 91 در بجنورد به مردم گفت امروز مشکل همه کشور بیکاری و  گرانی است. همین آقا بود که در 1 فروردین 92 خطاب به  تکنوکرات‌های حاضر در دولت وقت گفت آن روز که گفتم اقتصاد منهای نفت شما لبخند انکار زدید و امروز دشمن راه نقطه ضعف را پیدا کرده است. مگر همین آقا نبود که در اثنای مذاکرات دایما می‌گفت این راه مذاکره را برویم اما راه حل مشکلات این نیست. مگر در امضای  برجام همین را ننوشت؟ مگر برای تحقق همین برجام هم راه حل نگفت؟ چرا اینقدر دور برویم؟ مگر در همین موضوع  کاسپینی‌ها و ثامنی‌ها در بی‌تدبیری بانکی‌ها و بی‌محلی آن‌ها به مردم وارد میدان نشد؟ مگر حاضر نشد آماج توییت‌ها و مطالب شبهه روشنفکرانه شود اما در انتخاب وزرا از کف حداقل کارآمدی کوتاه نیاید؟ مگر برای مبارزه با فساد و تبعیض خودش وارد نشد. تازه اینها آنچیزی است که ما از رسانه خبر داریم. ماجرای  حقوق نجومی یک قلمش است. مگر در همین دیدار هیئت دولت آقا نگفتند که کسی که حقوقش نجومی است چگونه می‌فهمد مردم چه می‌خواهند؟ ماجرای ماشین‌های میلیاردی یک قلم دیگرش.

آیا شاخص نداده بود و با مردم حرف نزده بود که مملکت چه مدیری لازم دارد؟ آیا با دولت و مجلسی که همین مردم انتخابش کرده بودند اتمام حجت نکرده بود؟ می‌دانید چرا امسال دیدار رمضانی با دولت نداشت؟(البته در رسانه‌ها آمد که چرا)

ممکن است بگویید چرا عمل نشده است؟ خب بحث سر همین است. چرا شما به جای اینکه نوک پیکان را ببرید روی مسئله درست گله‌مندی مردم و دلیل عدم اجرای آن؛ ساده‌ترین کار را انتخاب کردید. شما به جای اینکه  دولت اشرافی و  کم‌کار را خطاب بگیرید؛  مجلس ضعیف و توییت‌باز را خطاب کنید؛ به جای اینکه به مردم بگویید عاقبت «تکرار» کردن لیست جناحی و از ترس «دیوارکشیدن در پیاده‌رو» رای دادن انتخاب چنین دولتمردانی است؛ نوک تیز نقد را گرفته‌اید به سمت کسی که در میدان است و عمامه‌اش هنوز از سفر کرمانشاه خاکی.

خرداد همین امسال آقا خطاب به دولت آینده و مردمی که می‌خواهند رای بدهند گفتند که «اگر خدای نکرده در بخشهای مختلف -چه اقتصادی و چه غیراقتصادی- یک بخشی از خود ناکارآمدی نشان بدهد، این به حساب ناکارآمدی نظام گذاشته خواهد شد و این بی‌انصافی است...»

به نظر من متن شما نیاز به اصلاح دارد. نیاز به روشنگری دارد. شما  آخرین پناه واقعی مردم را، آنی که در هر لحظه از روز و شب برای آن‌ها فکر می‌کند و کار می‌کند را در چشم این مردم نگران و  مستضعف به ناحق و در سهم خودتان نامعتبر کرده‌اید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
انگلیس با طوفان کاپیتان به مرحله یک‌هشتم نهایی رسید
بازدید تاج از اردوی تیم فوتبال امید
چه کفش و کوله ای برای مراسم تشییع مناسب است؟
پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
مهاجرانی: با تمام ظرفیت در کنار مردم برای برگزاری مراسم تشییع هستیم
نواف سلام: اولویت مذاکرات آینده، تعیین جدول زمانی خروج اسرائیل است
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
آغاز تحصیل متقاضیان غیرایرانی در دانشگاه‌های پزشکی با ویزای دانشجویی
معاون رئیس جمهوری: ظرفیت‌های استان سمنان زمینه‌ساز جهش فناوری‌های نوظهور است
آغاز فرآیند بهسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده با مسئولیت معاونت علمی رئیس جمهوری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top