تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/10/19 - 23:30
کد خبر: 255235

پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حوزه سرطان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: دانشگاه گیلان سند گیاهان دارویی را تدوین کرده و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حوزه سرطان به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست معاونین آموزشی و مدیران تحول و نوآوری آموزشی کلان منطقه یک آمایش عالی بخش سلامت کشور که در سالن قلم برگزار شد گفت: هدف طرح تحول سلامت  تمرکز در حوزه درمان و بهداشت بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه روسیه اشاره کرد و افزود: اولویت اصلی دانشگاه به عنوان نماینده کلان منطقه یک در سفر به روسیه معرفی ظرفیت‌های این منطقه بوده است.

موسوی بیان کرد: هدف ما حفظ استقلال و تعالی هر دانشگاه می‌باشد که این تعالی باید به صورت جمعی شکل بگیرد.

غلامعلی گدازنده، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه شکل گیری مناطق آمایش سبب همگرایی شده است، گفت: منطقه یک آمایش دارای ۶ دانشگاه و ۲۵ هزار دانشجو و ۲۷ مرکز آموزش اغماری که جمعیت هشت میلیون و ۳۰۰ نفری را تحت پوشش قرار می‌دهند  که نشاندهنده ظرفیت این منطقه است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح کرد: دانشگاه گیلان سند گیاهان دارویی را تدوین کرده است و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حوزه سرطان به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کرده است.

غلامعلی گدازنده به آمایش سرزمینی، تمرکز زدایی و توانمند سازی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: واسپاری خدمات آموزش عالی پزشکی به بخش دولتی و غیر دولتی، تدوین و تصویب سند راهبردی گسترش جغرافیایی آموزش عالی سلامت در بخش غیر دولتی، شناسایی مراکز آموزش و مجتمع آموزشی عالی سلامت خروجی مورد انتظار است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top