تاریخ انتشار: شنبه 1396/10/23 - 23:57
کد خبر: 255622

رئال مادرید باز هم شکست خورد

رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو مغلوب ویارئال شد و بعید به نظر می رسد دیگر شانسی برای قهرمانی در این رقابت ها داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، رئال مادرید شنبه در هفته نوزدهم لالیگا برابر ویارئال قرار گرفت و با یک گل در سانتیاگو مغلوب ویارئال شد.

سفیدپوشان از ابتدا توپ و میانه میدان را در اختیار داشتند و دائما حمله می کردند. با این حال فرصت ها یکی از پس از دیگری از دست می رفتند. مادرید در نیمه اول به گل رسید اما داور معتقد بود ضربه گرت بیل در موقعیت آفساید زده شده است. کریستیانو رونالدو نیز چند فرصت گلزنی داشت که به گل تبدیل نشد. ضربه آزاد او را دروازه بان تیم حریف به خوبی دفع کرد.

در نیمه دوم نیز شرایط مشابه بود و کاملا بازی در اختیار سفیدپوشان بود. از طرفی ویارئال در ضد حمله دروازه مادرید را تهدید می کرد. باکا یک موقعیت خوب را از دست داد. زین الدین زیدان برای بهتر کردن شرایط تیم ایسکو و گرت بیل را از زمین خارج کرد و مارکو آسنسیو و لوکاس واسکس به میدان رفتند. سفیدپوشان باز هم حمله کردند اما در دقایق پایانی دروازه شان را باز شده دیدند.

ویارئال در یک ضد حمله به گل رسید. این گل را پابلو فورنالس در دقیقه ۸۸ به ثمر رساند تا چهارمین شکست مادرید در لالیگا رقم بخورد.

شاگردان زیدان با این نتیجه بعید به نظر می رسد شانسی برای قهرمانی داشته باشند. اختلاف این تیم با بارسلونا صدرنشین ۱۶ امتیاز است.

در دیگر بازی امروز خیرونا با ۶ گل لاس پالماس را شکست داد. در ادامه دیدارهای امشب اتلتیکومادرید به مصاف ایبار می رود و والنسیا برابر دپورتیوو لاکرونیا قرار می گیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top