تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/11/24 - 08:10
کد خبر: 258740

سلاح پنهان شفر در آسیا

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به آمادگی بازیکنان انتخاب ۱۱ بازیکن برای شفر سخت شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، بهتاش فریبا در خصوص دیدار روز سه شنبه استقلال برابر الریان قطر گفت: از لحاظ آماری استقلال توانسته بردهای بیشتری مقابل الریان داشته باشد. یادم است زمانی که ما در استقلال بودیم دو بازی رفت و برگشت این تیم را شکست داد و در مجموع شرایط آبی پوشان نسبت به الریان بهتر است.

وی تأکید کرد: الریان بعد از السد پولدارترین و پرتماشاگرترین تیم قطر است. آنها بازیکنان خوبی دارند که از تجربه کافی برخوردار هستند. یک دفاع وسط و یک هافبک وسط خوب دارند که نقش موثری در موفقیت الریان دارد.

فریبا تصریح کرد: استقلال در لیگ نتایج خوبی کسب کرده است و در بازی آخر در مقابل سپید رود به یک برد خوب دست پیدا کرده و با یک روحیه خوب، فردا به مصاف الریان قطر خواهد رفت و می تواند با نفراتی که در اختیار دارد، نتیجه را به سود خود به پایان برساند اگرچه بازیکنان استقلال آن قدر از آمادگی لازم برخوردارند که انتخاب ۱۱ بازیکن اصلی برای شفر سخت شده است.

پیشکسوت استقلال درخصوص خرید جدید دو بازیکن استقلال هم گفت:  هیچ شناختی از این دو بازیکن وجود ندارد، تنها شاهد ۱۰ دقیقه از بازی تیام بودیم که البته او تنها یک بار توپ به پایش خورد ولی مطمئنم شفر با شناخت کامل این دو بازیکن را به خدمت گرفته است و امیدوارم که آبی پوشان بتوانند در دیدار فردا موفق باشند.

بهتاش فریبا در خصوص نوسان شفر در کسب نتایج در لیگ برتر هم اظهار داشت: این اتفاق برای هر مربی ای می افتد. رئال، بارسلون و دیگر تیم های بزرگ دنیا هم این افت و  خیز را دارند ونمی توان به شفر ایراد گرفت البته او باید با شناختی که از تیمش پیدا کرده در چیدن نفرات اصلی برای دیدار برابر الریان، وسواس بیشتری از خود نشان داده تا بتواند موفق باشد.

وی با انتقاد از برنامه ریزی بازی های لیگ برتر نیز افزود: ایرادی که به سازمان لیگ می شود گرفت این است که فاصله زمانی بازی ها را بیشتر کند. آبی پوشان باید در ۱۸ روز ۴ بار به میدان بروند که این برای تیمی که باید چندین بار پرواز هوایی داشته باشد، بسیار طاقت فرسا است. اگر می خواهیم تیم هایمان در لیگ قهرمانان موفق باشند، باید با آنها همکاری کنیم و این طور پشت سر هم بازی برای آنها نگذاریم.

پیشکسوت استقلال در خصوص حضور سه تیم دیگر ایرانی در لیگ قهرمانان نیز گفت: ذوب آهن، تراکتور سازی و پرسپولیس هر سه شرایط استقلال را دارند و من امیدوارم بتوانند از اعتبار فوتبال ایران دفاع کرده و در لیگ قهرمانان موفق شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش بینی نتیجه دیدار استقلال برابر الریان بسیار سخت است اما امیدوارم این تیم بتواند با مهره های خوبی که در اختیار دارد فردا پیروز این میدان سخت باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top