تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/11/24 - 08:10
کد خبر: 258740

سلاح پنهان شفر در آسیا

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به آمادگی بازیکنان انتخاب ۱۱ بازیکن برای شفر سخت شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، بهتاش فریبا در خصوص دیدار روز سه شنبه استقلال برابر الریان قطر گفت: از لحاظ آماری استقلال توانسته بردهای بیشتری مقابل الریان داشته باشد. یادم است زمانی که ما در استقلال بودیم دو بازی رفت و برگشت این تیم را شکست داد و در مجموع شرایط آبی پوشان نسبت به الریان بهتر است.

وی تأکید کرد: الریان بعد از السد پولدارترین و پرتماشاگرترین تیم قطر است. آنها بازیکنان خوبی دارند که از تجربه کافی برخوردار هستند. یک دفاع وسط و یک هافبک وسط خوب دارند که نقش موثری در موفقیت الریان دارد.

فریبا تصریح کرد: استقلال در لیگ نتایج خوبی کسب کرده است و در بازی آخر در مقابل سپید رود به یک برد خوب دست پیدا کرده و با یک روحیه خوب، فردا به مصاف الریان قطر خواهد رفت و می تواند با نفراتی که در اختیار دارد، نتیجه را به سود خود به پایان برساند اگرچه بازیکنان استقلال آن قدر از آمادگی لازم برخوردارند که انتخاب ۱۱ بازیکن اصلی برای شفر سخت شده است.

پیشکسوت استقلال درخصوص خرید جدید دو بازیکن استقلال هم گفت:  هیچ شناختی از این دو بازیکن وجود ندارد، تنها شاهد ۱۰ دقیقه از بازی تیام بودیم که البته او تنها یک بار توپ به پایش خورد ولی مطمئنم شفر با شناخت کامل این دو بازیکن را به خدمت گرفته است و امیدوارم که آبی پوشان بتوانند در دیدار فردا موفق باشند.

بهتاش فریبا در خصوص نوسان شفر در کسب نتایج در لیگ برتر هم اظهار داشت: این اتفاق برای هر مربی ای می افتد. رئال، بارسلون و دیگر تیم های بزرگ دنیا هم این افت و  خیز را دارند ونمی توان به شفر ایراد گرفت البته او باید با شناختی که از تیمش پیدا کرده در چیدن نفرات اصلی برای دیدار برابر الریان، وسواس بیشتری از خود نشان داده تا بتواند موفق باشد.

وی با انتقاد از برنامه ریزی بازی های لیگ برتر نیز افزود: ایرادی که به سازمان لیگ می شود گرفت این است که فاصله زمانی بازی ها را بیشتر کند. آبی پوشان باید در ۱۸ روز ۴ بار به میدان بروند که این برای تیمی که باید چندین بار پرواز هوایی داشته باشد، بسیار طاقت فرسا است. اگر می خواهیم تیم هایمان در لیگ قهرمانان موفق باشند، باید با آنها همکاری کنیم و این طور پشت سر هم بازی برای آنها نگذاریم.

پیشکسوت استقلال در خصوص حضور سه تیم دیگر ایرانی در لیگ قهرمانان نیز گفت: ذوب آهن، تراکتور سازی و پرسپولیس هر سه شرایط استقلال را دارند و من امیدوارم بتوانند از اعتبار فوتبال ایران دفاع کرده و در لیگ قهرمانان موفق شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش بینی نتیجه دیدار استقلال برابر الریان بسیار سخت است اما امیدوارم این تیم بتواند با مهره های خوبی که در اختیار دارد فردا پیروز این میدان سخت باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top