تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/11/26 - 10:43
کد خبر: 258948

روحانی به هند رفت

رئیس جمهور کشورمان با بدرقه رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و علی اکبر ولایتی مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل عازم هند شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان صبح امروز  (پنج شنبه) با بدرقه رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و علی اکبر ولایتی مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل سفر خود به هند را آغاز کرد.

روحانی در نشست خبری خود پیش از سفر به هندوستان درباره اهداف این سفر و منافع مشترک میان دو کشور گفت: یکی از مسائل بسیار مهم در روابط ایران و هند مسئله ترانزیت است و  اتصال هند از طریق بندرچابهار به افغانستان و آسیای مرکزی که برای دو کشور بسیار مهم است.

وی افزود: سند همکاری میان روسای سه کشور ایران، هندوستان و افغانستان به امضا رسید و در این راستا بندر شهید بهشتی در چابهار با حضور مقاماتی از ۱۷ کشور افتتاح شد که ظرفیت چابهار را به ۸.۵ میلیون تن افزایش دادیم. سرمایه گذاری در بندر چابهار و راه آهن به زاهدان یکی دیگر از مسائل مورد همکاری ایران و هندوستان است.

محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، بیژن زنگنه وزیر نفت، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت و محمود واعظی رئیس دفتر رییس جمهور، روحانی را در این سفر سه روزه همراهی می کنند.

مراسم استقبال رسمی و مشترک روحانی با حضور رئیس جمهور و نخست وزیر هند صبح شنبه در دهلی نو برگزار می شود و پس از مذاکرات مشترک هیئت های عالیرتبه دو کشور، اسناد و تفاهمنامه های متعدد همکاری در حضور مقامات ارشد ایران و هند مبادله می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top