تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/12/07 - 12:45
کد خبر: 260007

وزیر علوم: به رفع موانع جذب دانشجوی خارجی در خوزستان کمک می‌کنیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مناطقی مانند خوزستان، از لحاظ نزدیکی‌های فرهنگی و مسافتی، زمینه برای جذب دانشجوی عراقی فراهم است و اگر دانشگاه موانعی برای این کار داشته باشد به رفع این موانع کمک می‌کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دکتر منصور غلامی امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز بازدیدی از این دانشگاه انجام دادیم تا بتوانیم برنامه‌های راهبردی این دانشگاه را در کنار هیات رییسه و شورای دانشگاه مرور کنیم و به این وسیله به وزارت علوم در برنامه‌های حمایتی و هماهنگی برای اجرای آن‌ها و رسیدن به اهداف، کمک کند.

وی در خصوص موانع موجود برای ورود دانشجویان خارجی برای تحصیل به داخل کشور، بیان کرد: در بحث روابط بین‌الملل یکی از برنامه‌هایی که در برنامه ششم توسعه اقتصاد اجتماعی کشور پیش‌بینی شده و از برنامه‌های خاص وزارت علوم نیز هست، تعاملات بین‌المللی است که یک بخش آن مربوط به پذیرش دانشجو از سایر کشورها است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه از کشورهایی که از لحاظ مسافت نزدیک‌تر هستند، فرصت خوبی برای شروع و توسعه تعاملات بین‌المللی است. در مناطقی مانند خوزستان، از لحاظ نزدیکی‌های فرهنگی و مسافتی، زمینه برای جذب دانشجوی عراقی فراهم است. اگر دانشگاه موانعی برای این کار داشته باشد به رفع این موانع کمک می‌کنیم تا پذیرش دانشجو از همه کشورهای علاقه‌مند انجام شود.

غلامی با اشاره به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، گفت: این دانشگاه یک دانشگاه تخصصی است و می‌تواند خدمات آموزشی و پژوهشی ویژه در حوزه علوم دریایی ارایه دهد؛ به نظر می‌رسد این دانشگاه جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
تلاش می‌کنیم قطعی برق متوقف شود/آماده‌سازی نیروگاه‌ها برای زمستان
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نخستین پلاک ملی برای خودروی منطقه آزاد اروند صادر شد
انتخاب رشته آزمون دستیاری پزشکی از امروز
موافقت با میهمانی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه پیام‌نور برای گذراندن دروس عمومی
ظرفیت ۶ هزارنفری دستیاری پزشکی ۱۴۰۵
پزشکیان: علت حادثه انفجار تانکر سوخت در محور سنندج ـ همدان بررسی شود
ردیف‌ استخدامی فراخوانهای جذب سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شد
پیش‌بینی ردیف مستقل بودجه برای ادارات شاهد و ایثارگران دانشگاه‌ها
دریافت هرگونه وجه هنگام ثبت‌نام در مدارس دولتی ممنوع است
با تلفن و سفارش کسی لباس تیم ملی را نمی‌پوشد
کمیته انضباطی به خداداد عزیزی ۴۸ ساعت مهلت داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top