تاریخ انتشار: جمعه 1397/01/10 - 00:16
کد خبر: 262117

خریداران ارزهای دیجیتال مراقب دام هکرها باشند

رییس پلیس فتا استان خراسان رضوی در رابطه با استخراج و به دست آوردن پول دیجیتالی و نحوه خرید و فروش آن توسط صرافی‌های آنلاین در بازار آی تی به تهدیدات و آسیب‌های این نوع از کسب درآمد که لازمه آن داشتن تخصص علمی بالا می‌باشد هشدار داد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ جواد جهانشیری در تشریح این هشدار گفت: به دنبال شکایت چند تن از شهروندان مبنی بر هک شدن اطلاعات حساب دیجیتالی آنها و سرقت ارز دیجیتالی این افراد پرونده‌ای در همین خصوص در پلیس فتا استان تشکیل شد.

سرهنگ جهانشیری ادامه‌داد: در هرسه فقره پرونده‌ای که در این رابطه تشکیل شده بود، متاسفانه شکات پس از تهیه ارز دیجیتالی در پی فروش آن‌، متاسفانه قربانی کلاهبرداری از سوی مجرمین این فضا قرار گرفته و حساب کاربر آنها هک شده بود و تمام سرمایه‌گذاری که در این بخش نموده بودند را از دست دادند که با مراجعه به پلیس فتا استان و بررسی‌های مقدماتی توسط کارشناسان پلیس فتا در آزمایشگاه فنی و ادله دیجیتالی مشخص شد تمام این افراد برای تغییر یا فروش ارز دیجیتالی خود به صرافی دیجیتالی مراجعه، پس از وارد شدن به حساب کاربری ارز دیجیتالی خود با کپی نمودن رمز و الحاق آن به آدرس صرافی مذکور، متاسفانه در همین فرایند به نظر ساده‌، رمز دیجیتالی آنها سرقت و به جای اینکه به آدرس صرافی متصل شوند به آدرس هکر متصل شده و اطلاعات آنها به راحتی در اختیار عامل کلاهبرداری قرار گرفته بود.

وی افزود: همانطور که شهروندان محترم هم آگاهی دارند ارز دیجیتالی مجموعه‌ای از الگوریتم‌های ریاضی بوده که طی فرایندی رمزگذاری شده به دست می‌آید و چیزی جز چند حرف بزرگ و کوچک و تعدادی از ارقام نیست بنابراین نگهداری و trade یا خرید و فروش همین علائم ساده نیازمند تخصص لازم می‌باشد و در صورت فقدان یا فراموشی رمز عبور کیف نگهداری ارز دیجیتالی‌،خریدار سرمایه خود را از دست خواهد داد‌.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در رابطه با فروش ارزهای دیجیتالی نیز متاسفانه مجرمین و سودجویان فضای سایبری نیز با مهارتی که دارند به راحتی از هر نقطه از جهان قادر خواهند بود با ترفندهای خاص که معمولا نیز راه عبور را از طریق خود قربانی به دست می‌آورند پیدا نموده و سرمایه دیجیتالی آنها را به سرقت ببرند. لذا در این رابطه نیز به شهروندان عزیز توصیه می‌کنیم راه مناسب‌تری را برای کسب درآمد انتخاب نمایند تا در صورت وقوع هرگونه حادثه و اتفاق ناگواری از طریق مبادی قانونی و پلیس بتوان موضوع را پی‌گیری کرد.

شایان ذکر است پلیس فتا از کلیه کاربران مِیِ‌خواهد در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir  بخش ارتباطات مردمی آن را ثبت کرده و از آخرین رویدادها از جمله اخبار و حوادث سایبری مطلع گردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پدر کوه‌ها/« کلنگ» دژ نفوذناپذیر و کابوس جبهه آمریکایی_صهیونیستی
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه شکل می‌گیرد
مراسم افتتاح بزرگراه شهید سید عبدالرحیم موسوی +عکس
صیادمنش دومین خرید برتر لیگ لهستان شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top