تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/01/20 - 03:01
کد خبر: 262799

جشن دانش‌آموختگی نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود

جشن دانش آموختگی نخبگان دانشگاه صنعتی شریف با حضور بیش از ۲۱۰۰ دانش آموخته ۲۰ اردیبهشت برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مراسم فارغ‌التحصیلی دانش‏ آموختگان سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه صنعتی شریف با هدف ایجاد فضایی به یادماندنی و با حضور فارغ التحصیلان، خانواده‌های آنان، اساتید و مسئولین دانشگاه روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش؛ تعداد کل فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف از بدو تاسیس تا کنون حدود ۵۳ هزار نفر می‌باشد. همچنین تعداد دانش آموختگان در این دوره ۲۱۶۶ نفر می‌باشند. از این میان تعداد ۱۲۹ نفر در مقطع دکترا، ۱۱۳۵ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۹۰۲ نفر در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده‌اند.

همچنین؛ بالاترین معدل در بین فارغ التحصیلان دانشگاه در مقاطع دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی به ترتیب ۱۹:۷۶ در دانشکده مهندسی هوافضا، ۲۰ در دانشکده مهندسی کامپیوتر و ۱۹:۷۷ برای دانشکده مهندسی کامپیوتر می‌باشد.

بیشترین تعداد فارغ التحصیل مربوط به دانشکده مهندسی برق با تعداد ۳۲۶ نفر و کمترین میزان مربوط به پژوهشکده علوم و فناوری نانو با تعداد ۷ نفر می‌باشد.

لازم به ذکر است؛ در این مراسم به کلیه فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری و دانش آموختگان برتر هر دانشکده در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هدایایی اهدا خواهد شد.

گفتنی است؛ با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته تنها دانش آموختگانی که تا 6 اردیبهشت ۹۷ ثبت نام خود را در سایت مراسم قطعی نمایند، می‌توانند در این مراسم شرکت نمایند.

زمان برگزاری این مراسم، پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ و از ساعت ۸:۳۰ صبح با حضور کلیه دانش آموختگان در دانشگاه (برنامه گردهمایی دانشکده‌ای) آغاز و از ساعت ۱۰:۳۰ در محل سالن تربیت بدنی داخل دانشگاه (استاد جباری) ادامه خواهد یافت.

شایان ذکر است؛ دانش آموختگان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به آدرس http://sutgc.sharif.ir مراجعه نمایند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top