تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/02/18 - 12:50
کد خبر: 265227

اغلب دیتاسنترهای کشور استاندارد نیستند

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در زمینه زیرساخت های لازم دولت هوشمند در ایران با تاخیر روبرو هستیم، گفت: اغلب دیتاسنترهای موجود در کشور استاندارد نیستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مرکز ملی فضای مجازی کشور، سید ابوالحسن فیروزآبادی در دومین همایش بزرگ نظام اداری کشور با اشاره به مطرح شدن موضوع دولت هوشمند در دنیا گفت: ما هنوز دولت الکترونیک را پشت سر نگذاشتیم و جایگاهمان در رنکینگ بین المللی سه رقمی است.

وی با بیان اینکه فضای مجازی اقتصاد جدیدی به نام دیجیتال در دنیا ایجاد کرده و شکل اقتصاد جهان را از کشاورزی و صنعتی به کشاورزی، صنعتی و خدماتی تغییر داده است، ادامه داد: جامعه به سمت شبکه‌ای شدن در حال حرکت است و در عصر تکنولوژی باید ساختارها اصلاح شوند. هم اکنون این اصلاحات در سطح سخت افزار و نرم افزارها صورت گرفته است.

فیروزآبادی افزود: باید در فرآیندها بازنگری داشته باشیم که براساس آن معماری سازمان ها باید اصلاح شود و همچنین فرآیندهای جدید که مربوط به بسط ماموریتهای ماست، ایجاد شود. ماموریت، چشم انداز و اهداف در حال تغییر است و تغییرات نسلی در تمامی حوزه های تکنولوژیکی به کمتر از یک دهه کاهش پیدا کرده و این تغییرات در حوزه اداری نیز مطرح است. اما چون مفهومی و فکری است پیاده‌سازی آن سخت است؛ در حالی که در جوامع توسعه یافته هر دهه شاهد تحولات اداری نسلی و هر تقریبا سه دهه شاهد جهش در این حوزه ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه هدف دولت الکترونیک این است که سطح تعامل با مردم را الکترونیکی کند، اظهار داشت: دولت الکترونیک از سطح اطلاع رسانی یک‌طرفه دولت به مردم شروع شد و بعد ارتباط دوطرفه مردم شکل گرفت تا مردم بتوانند نیازهایشان را مطرح کنند. در مرحله سوم دولت باید نیاز مردم را برطرف کند و در مرحله چهارم کنش شکل می گیرد. اما در دولت مجازی ما یک گام بالاتر رفته و به مرحله مشارکت می رسیم که متاسفانه ما هنوز بین مرحله دوم و سوم قرار داریم و در بعضی حوزه ها وارد مرحله چهارم شدیم که به توسعه یوزپلنگی و جزایری تعبیر می شود و با توسعه یکپارچه فاصله داریم.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه برای رسیدن به تحول اقتصادی نیاز به پیاده‌سازی نظام رگولاتوری در نظام اداری کشور داریم. گفت: پیش از این تاکید بر خروج دولت از تصدی گری بود که متاسفانه در آن دچار نوعی رهاسازی غیر مسئولانه شدیم.

وی افزود: باید مرزهای خود را در ارتباط با مردم و کسب وکارها تعریف مجدد کنیم چرا که دیگر مرزها محدود به سازمان ها نیستند بلکه فین تک ها، کسب و کارهای مجازی و پول مجازی در حال شکل گیری بوده و حتی نظام بیمه و قانون کار به صورت مجازی در دنیا راه اندازی شده و در آن حتی محل کار و کشور بیمه شونده و بیمه کننده مشخص نیست.

فیروزآبادی با اشاره به اینکه باید زیرساختهای دولت هوشمند در کشور فراهم شود که البته در این زمینه نیز با تاخیر روبرو هستیم، خاطرنشان کرد: در کشور صدها دیتا سنتر وجود دارد اما اغلب آنها استاندارد نیستند؛ به این دلیل که نگاه حاکم در کشور تصاحبی است. در صورتی که دیتاسنتر کار تخصصی است و باید به بخش خصوصی و کسب وکارها واگذار شود و اگر این اتفاق بیفتد ما شاهد صرفه جویی تقریبا بیش از ۷۰ درصدی در هزینه های سخت افزاری و نرم افزاری بوده و یک شبکه امن و پایدار خواهیم داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top