تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/02/23 - 17:12
کد خبر: 265650

معرفی کتاب‌های پرفروش در نمایشگاه کتاب

نمایشگاه کتاب تهران به پایان راه خود رسید و در این 10 روز مردم با استقبال بیشتری نسبت به سال گذشته به نمایشگاه امسال آمدند تا کتاب‌های مورد علاقه‌شان را پیدا کنند و بخرند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، نمایشگاه کتاب تهران به پایان راه خود رسید و در این 10 روز مردم با استقبال بیشتری نسبت به سال گذشته به نمایشگاه امسال آمدند تا کتاب‌های مورد علاقه‌شان را پیدا کنند و بخرند. در این گزارش به سراغ ناشران مختلف رفته‌ایم تا ببینیم در این نمایشگاه چه کتاب‌ها و از کدام انتشارات پرفروش شده‌اند. در لیست پرفروش‌های کتاب امسال همچنان آثار قدیمی مثل «من او» رضا امیرخانی، «روی ماه خدا را ببوس» مصطفی مستور و  حتی «چشم‌هایش» از بزرگ علوی دیده می‌شود ولی امسال، کتاب‌هایی مثل «ره‌ش» از رضا امیرخانی، «طریق بسمل شدن» اثر محمود دولت‌آبادی و «خاطرات سفیر» که به تازگی وارد بازار نشر شده‌اند هم به جمع پرفروش‌های نمایشگاه کتاب اضافه شده‌اند.

انتشارات «سوره مهر»
کتاب‌های «خاطرات سفیر» نوشته نیلوفر شادمهری، «سالیان» سروده سجاد سامانی، «گریه‌های امپراتور» سروده فاضل‌نظری، «آبنبات هل‌دار» نوشته مهرداد صدقی و «آن بیست و سه نفر» نوشته احمد یوسف‌زاده.

انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی
کتاب‌های «1318»، «بهائیان نظامی در عصر پهلوی دوم»، «عملیات مهندسی»، «چهارده قرن تلاش شیعه برای ماندن»و «تجربه‌ای دیگر».

انتشارات «ساقی»
کتاب‌های «دیالوگ» (هنر کُنش کلامی برای کتاب، تئاتر، سینما و تلویزیون)، «همیشه استاد» اثر مسعود فراستی در رابطه با آلفرد هیچکاک، «آناتومی داستان»، «مفاهیم و تکنیک‌های فیلمبرداری» و «45 کهن‌الگوی شخصیت» (الگوهای اسطوره‌ای برای خلق شخصیت های اصیل).

انتشارات «صهبا»
کتاب‌های «انسان 250 ساله»، «چغک»، «برتبعید» و «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن».

انتشارات «موسسه شهید کاظمی»
کتاب‌های «رفیق مثل رسول»، «نفوذ در موساد»، «آخرین نخست وزیر»، «از حاج ابراهیم تا خان طومار»و «از مشهد تا ژوهانسبورگ».

انتشارات «شهرستان ادب»
کتاب‌ «تماشایی مجموعه اشعار» میلاد عرفان‌پور و همچنین کتاب‌های «بی‌کتابی»، «عاشقی به سبک ونگوک»، «وقتی دلی» و «هیس گل‌ها خواب‌اند».

انتشارات «افق»
کتاب‌های «ره‌ش»، «هفت گنبد»، «من او» و «شوراب».

انتشارات «کتابستان معرفت»
کتاب‌های «هفت جن»، «عشق در برابر عشق»، «قصر فیروزه» و «رویای نیمه شب»

انتشارات آگه
کتاب «داستان‌های قدیمی» نوشته کاستینا لابیه‌خا با ترجمه آرش فنالیان و فرناز فروتنی و «نغمه شبانه» نوشته کریس ابانی با ترجمه امیر یدا...‌پور و «سورمه سرا» نوشته رامبد خانلری.

نشر «آموت»
کتاب‌های «خاما» نوشته یوسف علیخانی و «ما تمامش می‌کنیم» از کالین هوور با ترجمه آرتمیس مسعودی.

انتشارات «حوض نقره»
کتاب «کوچک عشق» نوشته اسماعیل فیروزی و «دختری در قطار» نوشته پائولا هاکینز.

نشر «کارنامه»
کتاب «بازمانده روز» نوشته کازوئو ایشی گورو با ترجمه نجف دریابندری  و «بانگ نی» سروده هوشنگ ابتهاج.

انتشارات «فرهنگ جاوید»
کتاب‌های «بازمانده‌هایی از فرهنگ دوران جاهلی در تمدن اسلامی» نوشته علی بلوکباشی و «در سوگ و عشق یاران» نوشته شاهرخ مسکوب، «سیاست‌ورزی در ایران عصر صفوی» نوشته کالین میچل با ترجمه حسن افشار و «لویی- فردینان سلین (گفت‌وگوهایی با پروفسور ایگرگ» ترجمه افتخار نبوی‌نژاد.

نشر «چشمه»
کتاب‌های «طریق بسمل شدن» نوشته محمود دولت‌آبادی‌، «پاییز فصل آخر سال است» نوشته نسیم مرعشی و کتاب‌های «جزء از کل» و «عقاید یک دلقک».

نشر «ثالث»
کتاب‌های «دختر استالین»، «حرمسرای قذافی»، «آن‌ها که ما نیستیم» و مجموعه داستان « هیولاهای خانگی» نوشته فرشته احمدی.

انتشارات «نگاه»
کتاب‌های «چشم‌هایش»، «‌شوهر آهو خانم»، «نامه به کودکی که هرگز زاده نشد» نوشته اوریانا فالاچی با ترجمه زویا گوهرین و «‌بارون درخت نشین» با ترجمه مهدی سحابی.

نشر «مرکز»
کتاب‌های «چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم» از زویا پیرزاد،  «روی ماه خداوند را ببوس» از مصطفی مستور، «تصرف عدوانی» و «تاریخ عشق».

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سوءمدیریت، دانشگاه را به سمت بی‌حجابی می‌برد / دانشگاه محیط علم است نه بی‌حجابی
عجله آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز تفاهم را از بین برد
فناوری هسته‌ای، فراتر از شعار
تهدید الکعبی به تحصن در فرودگاه‌های عراق
کالابرگ گروه سوم مشمولان، فردا شارژ می‌شود
تهران خنک تر می شود
۹ کشته و ۵ مصدوم در برخورد اتوبوس با تریلی در محور آرین‌شهر ـ بیرجند
بستن فرودگاه‌های عراق به روی پروازهای ایران اشتباه بزرگ است
اوپن ای آی عکس‌های کاربران را فاش کرد
نظام آموزشی، نوجوان ایرانی و چالش مهارت‌آموزی
علی مزیدی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل شد ‌
اوج گرفتن قیمت انرژی تا زمین‌گیر شدن اقتصاد جهان
با تهدید ترامپ، سازمان ملل چگونه هنوز «خانه صلح» است؟
ژاپنی‌ها هم تسلیم فضای مجازی شدند
از توهم آزادی در صفحه شخصی تا تغییر مرجعیت
زلزله در نظم امنیتی غرب آسیا
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top