به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در این اعتراض دانشجویان ضمن درخواست افزایش سنوات تحصیلی، خواستار رعایت عدالت آموزشی و استفاده از فرصت های برابر همانند سایر دانشگاه ها شدند.
مسئولین این دانشگاه با بیان اینکه چون هیئت امنای این دانشگاه به صورت مشترک با چند دانشگاه هم منطقه می باشد، این قضیه را به هیئت امنا منتقل خواهند کرد و در جلسه ی آتی (خرداد ماه) به آن رسیدگی خواهد شد.
همچنین علی اسدی، دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی قوچان گفت: روز گذشته تعدادی از دانشجویان در اعتراض به قانون سنوات در دانشگاه صنعتی قوچان تجمعی را شکل دادند.
اسدی افزود: این تجمع و اعتراض فقط محدود به دانشگاه صنعتی قوچان نمی شود و دانشجویان در دانشگاه های مختلف کشور اعتراض خود را به این قانون اعلام کرده اند.
وی با انتقاد از برگزاری با تاخیر جلسات هیئت امنا منطقه هشت کشور گفت: متاسفانه این جلسات که مرجع اصلی تصمیم گیری در این موضوع است، هر سال نهایتا یکی دوبار برگزار می شود که این موضوع واقعا ما را دچار مشکل کرده است.
گفتنی است که روز گذشته نیز دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (دارای هیئت امنای مشترک با دانشگاه صنعتی قوچان) تجمع اعتراضی ای به کاهش سنوات آموزشی برگزار کرده اند.
لازم به ذکر است که در چندسال اخیر نقش هیئت امناهای دانشگاه ها و تصمیمات سلیقه ای آن ها در روند پولی سازی دانشگاه ها چندین برابر شده و عملا هیئت رئیسه دانشگاه ها را عاجز از تصمیم گیری کرده و در دسترس نبودن، مشترک بودن هیئت امنای چندین دانشگاه و عدم برگزاری جلسات به صورت منظم و کوتاه مدت ، باعث پاسخگو نبودن این افراد در برابر مشکلات دانشجویان میباشد.