تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/03/07 - 13:46
کد خبر: 267256

واردات سیگار صفر شد

رییس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور اعلام کرد: واردات سیگار در 2 ماه نخست امسال به صفر رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تابناک، «علی اصغر رمزی» افزود: فروردین و اردیبهشت پارسال 503 میلیون نخ سیگار به کشور وارد شد.

وی در مورد واردات تنباکوی معسل (تنباکوی قلیان میوه ای) نیز گفت: واردات این تنباکو در 2 ماه نخست سال گذشته 2 هزار و 288 تن بود که با 67 درصد کاهش، امسال به 749 تن رسیده است.

آمار مطرح شده توسط رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور در مورد واردات سیگار، مربوط به واردات رسمی است که علاوه بر این، همچنان از سایر کشورهای همسایه بویژه عراق، امارات، افغانستان و پاکستان کالای دخانی قاچاق به صورت انبوه وارد کشور می شود.

رییس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور در مورد صادرات محصولات دخانی نیز گفت: در 2 ماه نخست پارسال 850 کیلوگرم تنباکوی سنتی به سایر کشورها صادر شده بود که این رقم در 2 ماه نخست امسال به 38 هزار و 60 کیلوگرم رسید.

وی ادامه داد: صادرات تنباکوی معسل نیز از 13 هزار و 482 کیلو گرم در دو ماه ابتدایی سال 1396 به 33 هزار و 640 کیلوگرم رسید که رشدی برابر با 149 درصد را نشان می دهد.

رمزی علت این تغییرات عمده در واردات و صادرات را اجرایی کردن تبصره 3 ماده 102 قانون برنامه پنجم توسعه کشور در 4 سال اخیر دانست و توضیح داد: این تبصره دولت را مکلف کرده بود تا واردات سیگار را با همان برند اصلی، تولید داخلی کند.

وی اضافه کرد: واردات سیگار در سال 1394، 16 میلیارد و 400 میلیون نخ بود که با راه اندازی کارخانه های جدید و تکمیل ظرفیت کارخانه های موجود، این رقم به 3 میلیارد و 270 میلیون نخ در سال 1396 رسید.

رییس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور اظهار داشت: برنامه سال 1397 رساندن میزان واردات به حداقل ممکن است.

وی در مورد تولید سیگار در داخل کشور نیز گفت: تولید داخلی در سال 1393 حدود 29 میلیارد نخ بود اما با اجرای این تبصره قانونی در سال 1396 (تبصره 3 ماده 102 قانون برنامه پنجم توسعه کشور) تولید داخل با 69 درصد افزایش به 49 میلیارد و 300 میلیون نخ رسید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top