تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/03/14 - 12:57
کد خبر: 267998

انتقاد مکارم شیرازی از بی‌خیالی دولت در مسئله حجاب

وی ادامه داد: جوانان باید روحیه جهادی خود را حفظ کنند، وگرنه نظام اسلامی و کشورشان از دست می‌رود، ملتی عزیز می‌شود که روحیه جهادی خود را حفظ کند.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس؛ آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی شامگاه یکشنبه در مراسم احیای شب قدر در مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) با اشاره به نقشه‌های دشمنان در قبال مسلمانان اظهار کرد: دشمن سعی می‌کند که با تحریم‌ها، شما را محدود کند و اجازه فعالیت اجتماعی نداشته باشید و سلاح‌هایی را تولید نکنید که بتوانید در مقابل دشمن بایستید.

وی ادامه داد: وسایل ارتباط جمعی دنیا غالباً در اختیار صهیونیست‌ها است و آن‌ها با این وسایل اجازه نمی‌دهند که حرف حساب ما به گوش مردم برسد، صهیونیست‌ها در سرزمین فلسطین، مردم را از خانه‌هایشان بیرون کردند، اما باز دم از حقوق بشر می‌زنند، آمریکا به چه حقی از آن سوی دنیا می‌آید و برای ما تعیین تکلیف می‌کند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: آمریکایی‌ها موجب ناامنی منطقه شده‌اند، اما ادعا می‌کنند که عامل ناامنی منطقه، ایران است.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به ویژگی‌های حجاب اظهار کرد: افتخار زن مسلمان، حجاب است و سبب مصونیت و عزت او می‌شود، هفت آیه در قرآن به صورت مستقیم در خصوص حجاب است.

وی متذکر شد: تمام قوانین جنبه الزامی دارند، حجاب، قانون است و هیچ قانونی بدون الزام وجود ندارد، برخی سعی می‌کنند که زشتی‌ها را زیبایی و زیبایی‌ها را زشتی نشان دهند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم توضیح داد: حیا یک حجاب در برابر زشتی‌ها است، انسان اگر از رشوه‌خواری حیا نکند، رشوه‌خوار خواهد شد، حیا ارزشی است که انسان را در برابر آلودگی‌ها حفظ می‌کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به لزوم توجه به عفاف و حجاب در جامعه اظهار کرد: اگر دولت در برابر حجاب بی‌توجه نباشد، مشکل در این زمینه برطرف خواهد شد، باید دولت در این زمینه پیش قدم باشد، اما متأسفانه شاهد بی‌تفاوتی نسبت به این مسأله هستیم.

وی ادامه داد: جوانان باید روحیه جهادی خود را حفظ کنند، وگرنه نظام اسلامی و کشورشان از دست می‌رود، ملتی عزیز می‌شود که روحیه جهادی خود را حفظ کند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: دشمن کاری به برجام و موشک‌های بالستیک و حقوق بشر ندارد، مشکل دشمن این است که نمی‌خواهد یک قدرت مستقل در منطقه ببیند، اگر روحیه جهادی نداشته باشیم، همه چیز از دست می‌رود.

آیت‌الله مکارم شیرازی در پایان سخنان امام علی(ع) را پس از گذشت 14 قرن نو دانست و خاطرنشان کرد: کلام این امام معصوم پس از گذشت زمان، کهنه نمی‌شود و سخنان امام علی(ع) در عصر حاضر مورد توجه غربی‌ها است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
علی
1397/03/15 - 16:10

در بدنه دولت فعلی اکثریتی هستند که با بد حجابی و بی حیایی موافقند و نه تنها موافقند که انرا ترویج هم میدهند . اسلام در مملکت ما نمایشی است و واقعی نیست . حجاب در خیلی از زنان به یک روسری خلاصه شده و اینها اسلام را به تمسخر گرفته اند .
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top