تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/04/10 - 09:03
کد خبر: 271084

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران»:

اصلاح‌طلبان عدم کفایت رئیس‌جمهور را بازی برد-برد می‌دانند

اصلاح‌طلبان عدم کفایت رئیس‌جمهور را بازی برد-برد می‌دانند

اصلاح طلبان تلاش دارند که کشور به سمت بحث عدم کفایت رئیس جمهور برود. آنها می خواهند با هزینه‌ دیگران این اتفاق رخ دهد چرا که در این صورت هم دولت ناکارآمد منتسب به آنها کنار گذاشته خواهد شد و هم اصلاح طلبان این کار را نکرده اند و این سناریو به دست جریان رقیب به اجرا در خواهد آمد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به فضاسازی‌های سیاسی پیرامون بررسی عدم‌کفایت رئیس جمهور گفت: تمام ظرفیت جریان اصلاحات و لیست امید در دو سال گذشته بر این قرار گرفت که آقای روحانی وعده‌های انتخاباتی داده شده را عملیاتی کند. در این راستا مسیری که آقای روحانی انتخاب کرده بود مسیر تنش‌زدایی با جریان غرب بود که به جای رویکرد رفع تهدیدها به سمت رویکرد تنش‌زدایی با غرب جلو رفتند.

وی افزود: نه تنها این رویکرد نتوانست مشکلات کشور را حل کند بلکه دشمن با توجه به این که حس کرد همت ما رفع تنش‌ها است، روزبه‌روز تنش‌ها را بیشتر کرد و مشکلات را برای کشور ما افزایش داد.

نماینده مردم مشهد و کلات ادامه داد: در چنین فضایی که کشور در مسیر مشکلات عدیده‌ای قرار گرفت و وضع معیشت مردم بدتر و سفره آنها کوچک‌تر شده و بحران بیکاری و تورم بیش از پیش حاد شد، عده‌ای با فضاسازی سیاسی و جابه‌جا کردن میدان مسائل اصلی و حاشیه‌ای نظیر حضور زنان در استادیوم، تلگرام، کنسرت و بحث‌هایی که انتهایی ندارد تلاش کردند ذهن مردم را از مسائل پرت کنند.

پژمانفر ادامه داد: امروز کار به جایی رسیده که شیب مشکلات مردم با شدت بالایی جلو می‌رود و دولت هم نه در موضوع ارز، نه در موضوع سکه و نه در موضوع مسکن برنامه‌ای ندارد.

وی افزود: رکودی که امروز در مسکن ایجادشده مسئله مقطعی نیست چراکه دولت مسکن را در 5 سال گذشته کاملاً راکد کرد و همین سیاست مشکلاتی را در این حوزه ایجاد نمود. لذا اتفاقات صورت گرفته درواقع نتیجه 5 سال عملکرد دولت است که تاکنون تلاش کردند با فشار جلوی بروز آن را بگیرند ولی امروز قابل کنترل نیست.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه امروز اصلاحات به این نتیجه رسیده که استراتژی گذاشتن تمامی تخم مرغ‌ها در سبد روحانی اشتباه بود، یادآور شد: از سوی دیگر چشم انداز مذاکرات با اروپا نیز به قدری تاریک است فهم آن نیاز به تحلیل‌ سیاسی آنچنانی ندارد. لذا بر پایه این دو واقعیت اصلاح طلبان تلاش دارند ضمن فرار به جلو، خواسته‌های خود را از زبان دیگران مطرح سازند.

پژمانفر خاطرنشان کرد: امروز در میان حامیان رئیس جمهور صدای اظهار پشیمانی بلند است و از این رو اصلاح طلبان در صددند تا حساب خود را از آقای روحانی جدا کنند تا هزینه ناکارآمدی‌های دولت به پای آنها نوشته نشود، غافل از آنکه این میزان حمایت را نمی‌توان نادیده گرفت.

وی تصریح کرد: برخلاف فضاسازی‌های صورت گرفته اتفاقاً بنای ما بر این است که به دولت کمک کنیم و امروز تمام اقدامات ما در جهت همین کمک‌ها بوده. حتی اگر سوالی از رئیس‌جمهور کردیم مطمئن بودیم سوال ما و پاسخ رئیس‌جمهور واقع‌بینی دولت نسبت به مسائل را روشن می‌کند.

نماینده مردم مشهد و کلات ادامه داد: اگر اجازه می‌دادند رئیس‌جمهور به مجلس بیاید یکسری از واقعیت‌ها به ایشان منتقل می‌شد چون آقای روحانی در چهارچوبی قرار گرفته‌اند که هیچ صدایی به گوششان نمی‌رسد و طیفی از اصلاح‌طلبان و حلقه اطراف رئیس جمهور اساسا اجازه نمی‌دهند واقعیات به ایشان منعکس شود.

پژمانفر در ادامه عنوان کرد: اگر اجازه می‌دادند حرف‌های مخالفین، انتقادها و سوالات شنیده می‌شد، کمک می‌کرد قبل از این که دولت دست خود را بالا ببرد و هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشد، این هشدارها را دریافت کند، چراکه این هشدارها از مدت‌ها قبل در حال مطرح شدن بود.

وی در ادامه بیان داشت: ما قائل به کمک کردن به دولت هستیم و اتفاقاً امروز این اصلاحات است که باید خود را نشان دهد و تصمیم بگیرند که با شعارهایی که دادند بنا دارند دولت را کمک کنند یا این که جمع‌بندی‌شان این خواهد بود که یک عملیات انتحاری انجام دهند و روحانی را به عنوان بخشی از پیکره خود، از خود جدا کنند و از او عبور کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: اصلاحات می‌تواند بازگردد و بگوید ما اشتباه کردیم و ما هم می‌خواهیم کمک کنیم و اشتباهات ما وضعیت کشور را به اینجا رسانده است و در حل مسائل کمک کنند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: جریان اصلاحات تلاش دارد که کشور به سمت بحث عدم کفایت رئیس جمهور برود. در حقیقت آنها می‌خواهند با هزینه‌ی دیگران این اتفاق رخ دهد در این صورت که دو برد برای این جریان رقم خواهد خورد. نخست اینکه دولت ناکارآمد منتسب به آنها کنار گذاشته خواهد شد و دوم این که اصلاح‌طلبان این کار را نکرده‌اند و این سناریو به دست جریان رقیب به اجرا درخواهد آمد و آنها نیز در ظاهر موضع مخالف خواهند گرفت.

پژمانفر ادامه داد: با این سناریو هم آنها پای خود را بیرون خواهند کشید و هم صورت مسئله دولت ناکارآمد اصلاح‌طلب پاک خواهد شد. لذا اصلاح طلبان تلاش می‌کند این اتفاق زودتر رخ دهد.

وی در پایان تصریح کرد: اساسا یکی از انتقادهای ما به روحانی این است که با طناب کسانی وارد چاه شدند که در دوره اصلاحات نتایج تلخی را برای کشور ایجاد کردند و امروز آقای روحانی با طناب آنها این مسیر را طی می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top