تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/04/11 - 02:48
کد خبر: 271232

آب شور خرمشهر شیرین شد

«آب شور خرمشهر شیرین شد» این خبری بود که ساعتی پیش فرماندار خرمشهر اعلام کرد تا آبی باشد بر آتشی که شوری آب در روزهای گذشته در خرمشهر و آبادان بر پا کرده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «آب‌شور خرمشهر شیرین شد» این خبری بود که ساعاتی پیش فرماندار خرمشهر اعلام کرد تا آبی باشد بر آتشی که شوری آب در روزهای گذشته در خرمشهر و آبادان بر پا کرده بود.

مدیر اداره آبفا خرمشهر هم در تأیید این خبر گفت: شوری آب امروز نسبت به 24 ساعت گذشته مطلوب‌تر شده و در تصفیه‌خانه به 2800 میکرو‌موس رسیده است و این یعنی آب خرمشهر به‌صورت کامل از بحران شورای خارج‌شده است.

به گفته نماینده خرمشهر در مجلس شورای اسلامی، پیشروی آب دریا از خلیج‌فارس به رودخانه اروند و کارون و برداشت بی‌رویه طرح‌های توسعه نیشکر از آب رودخانه کارون در مسیر اهواز به خرمشهر باعث شده بود شوری آب در این دو شهر در برخی نقاط به 16 هزار میکرو‌موس بر سانتی‌متر‌مربع برسد.

تسریع در اجرای پروژه الغدیر برای رسیدن آب شیرین به این دو شهر، آبرسانی با تانکر سیار و کاهش سهم آب طرح‌های توسعه نیشکر برای کمک به افزایش کیفیت آب خرمشهر و آبادان از اقداماتی بود که این روزها توسط مسؤولین امر صورت گرفت.

هر چند آب خرمشهری‌ها شیرین شد ولی شایعه‌ای در شبکه‌های اجتماعی ساعتی پیش دست‌به‌دست شد که  باهدف تلخ کردن کام مردم منتشر شد و حاکی از این  بود که آب استان خوزستان به مدت 62 ساعت قطع خواهد شد که بلافاصله روابط عمومی شرکت آبفا خوزستان و روابط عمومی آبفا خرمشهر این خبر را کذب محض خواندند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خوشامدگویی به نوزادان تهرانی با چشم روشنی
برنامه‌های مسکن و رفاه فرهنگیان باید به نتیجه ملموس برسد
جوانان در هفت‌خوان تجملات ازدواج
معترضان ورودی موزه لوور پاریس را مسدود کردند
انتصاب مهرداد اخلاقی کتابچی به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
آلرژی یا سرماخوردگی؛ تشخیص علائم در کودکان
امنیت خانواده‌ها را هم می‌گیرد
ازدواج کمتر، جدایی کمتر
دفاع از ایران زن و مرد نمی‌شناسد
نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ اعلام شد
پیام قالیباف در پی قهرمانی تیم کشتی آزاد زیر ۲۳ سال ایران در جهان
۴۰ درصد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران مجردند!
تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام در پذیرش رشته‌های بدون کنکور تا اول آبان
نامزد ریاست‌جمهوری فرانسه خواستار کناره‌گیری مکرون شد
هدف گذاری ۳۳ هزار تولد در «چشم‌روشنی» شهرداری تهران
اولویت کاخ الیزه باید شنیدن مطالبات دانش آموزان باشد
آمریکایی‌ها زلنسکی را یک گدای مزاحم می‌دانند
روند کلی بازار همچنان نزولی است
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی؛ مرخصی نظامیان لغو شد
رهبر شهید و دغدغه‌ای به نام کتابخوانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top