تاریخ انتشار: شنبه 1397/04/16 - 19:59
کد خبر: 271970

خروس‌ها غرور ملی اروگوئه را لکه‌دار کردند

روزنامه‌ی اوواسیون درباره‌ی شکست تیم ملی این کشور مقابل فرانسه می‌نویسد با دو اشتباه حذف شدیم ولی آنچه تیم ملی در این تورنمنت به نمایش گذاشت، شایسته‌ی تحسین است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، اوواسیون می‌نویسد بله، شکی نیست که شکست، تلخ و دردناک است. چون فرصت بی‌نظیری برای رسیدن به مراحل بالای جام جهانی داشتیم. تلخ است چون شکست 2-0 مقابل فرانسه و حذف از مرحله‌ی یک‌چهارم نهایی روی یک ضربه‌ی ایستگاهی و اشتباه کسی اتفاق افتاد که سالها بود با حضورش درون دروازه احساس امنیت می‌کردیم : فرناندو موسلرا.

تلخ است چون به جام جهانی‌ای پایان داد که اروگوئه در آن فوق‌العاده ظاهر شده بود. پیروزی در چهار بازی، بدون از دست دادن یک امتیاز، هفت گل زده و تنها یک گل خورده.

تلخ است چون برنامه‌ی دفاعی کادر فنی موثر بود و کیلین ام‌باپه که همه از سرعتش می‌ترسیدند نتوانست در مقابل دفاع اروگوئه کاری از پیش ببرد.

تلخ است چون در این بازی نتوانستیم از ادینسون کاوانی استفاده کنیم. ستاره‌ای که با گلهای زیبایش در پاریس سن‌ژرمن برای بازیکنان فرانسه مهاجمی قهار و قابل احترام بود. احساس می‌شد غیاب کاوانی برای اروگوئه بسیار مهم و تاثیرگذار است. بیشتر از آنچه تصور می‌رفت. کریستین استوانی که جایگزین او شده بود با وجود آنکه خیلی‌ها انتظار داشتند بتواند جای خالی ماتادور را پر کند ولی موفق ظاهر نشد و بازی ضعیفی به نمایش گذاشت.

تلخ است چون وقتی اروگوئه با ارائه‌ی یک بازی منظم به فرانسه فشار می‌آورد، موفق می‌شد چرا که فرانسوی‌ها نمی‌توانستد زیر فشار ما نقشه‌های تاکتیکی‌شان را کامل کنند.

تلخ بود چون اروگوئه یک بار دیگر وقتی توپ را بدست می‌آورد، در کار با توپ نظم و سازماندهی لازم را نداشت. خیلی از توپها به دلیل معطل کردن بیش از حد بازیکنان و اصرار به حرکات فردی از دست رفت. یکی از این توپها که توسط بنتانکور از دست رفت باعث شد گل اول بازی را دریافت کنیم.

تلخ بود چون کاسرس تقریباً بلافاصله بعد از دریافت گل اول می‌توانست بازی را به تساوی بکشد ولی در مواجهه با هوگو لوریسی که دیروز فوق‌العاده بود نتوانست کاری از پیش ببرد.

تلخ بود چون لویس سوارز در خط حمله بسیار جنگید ولی حتی یک فرصت گلزنی بدست نیاورد. تنها ماندن سوارز نتیجه‌ی بازی خوب تاکتیکی فرانسه یا بهتر است بگوییم نتیجه‌ی درخشش انگولو کانته بود که دیشب بازی خارق‌العاده‌ای به نمایش گذاشت و تقریباً تمام توپهای ارسالی برای عمق دفاع فرانسه را قطع کرد. انگار انگولو آهنربا داشت چرا که همه‌ی توپها به او ختم می‌شد. نه پوگبا، نه ام‌باپه و نه ژیرو هیچکدام به اندازه‌ی کانته در بازی دیروز ندرخشیدند.

تلخ است چون اروگوئه دیگر هرگز فرصتی مثل این نخواهد داشت. چرا که حضور لویس سوارز و ادینسون کاوانی ( دو تن از بهترین مهاجمین دنیا ) در جام جهانی 2022 قطر نیازمند معجزه است. آنها در جام جهانی بعدی فوتبالیستهایی 35 ساله خواهند بود و کسی نمی‌تواند مثل این دوره از آنها انتظار درخشش داشته باشد.

تلخ است چون اروگوئه نتوانست نمودار صعودی پیشرفت خود در جام جهانی روسیه را ادامه دهد. اروگوئه در مقابل مصر و عربستان سعودی بسیار ضعیف شروع کرد، در مقابل روسیه بهتر شد و در دور دوم، پرتغال کریستیانو رونالدو را به خانه فرستاد.

تلخ است چون رویای جام جهانی تا چهار سال دیگر برای هواداران فوتبال اروگوئه و برای بعضی از ستاره‌های این تیم برای همیشه به پایان رسید.

اما غرور و افتخاری که این شیرهای جسور به مدت سه هفته برای ملت اروگوئه آفریدند صدمه‌ای ندیده و همچنان پابرجا است. غرور و افتخاری که به خاطرش از آنها سپاسگزاریم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گزارش تصویری| روز اول وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی
حمله جدید رژیم صهیونیستی به غزه
تکذیب شایعات تولد نوادگان رهبر شهید در اروپا
ظرفیت انتقال آب به قم برای مراسم تشییع رهبر شهید افزایش می‌یابد
همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ جاویدان مقاومت» برگزار شد
افزایش ۴۰ درصدی ورودی خودروها به تهران در دو روز گذشته
بررسی طرح ویژه مراسم تشییع قائد شهید در نجف اشرف
فیلم| فتاح: آخرین خدمت قائد شهید، فدا کردن جان خود بود
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب(بخش اول) +عکس
مصیبت شهادت امام شهید تمامی کشورهای اسلامی را متأثر ساخت
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
استقرار بیش از ۳۰۰ تانکر آبرسانی در کشور
جهانیان باید بدانند ملت ایران چه رهبر بزرگ و اثرگذاری را از دست داد
راه‌اندازی ۵۵ اکیپ واکنش سریع برای پایداری برق پایتخت
عظمت حضور مردم در بدرقه باشکوه رهبر شهید، سرمایه ماندگار ایران است
شیخ عیسی قاسم: راه امام خمینی و رهبر شهید با قدرت ادامه خواهد یافت
میان رهبران ایران هیچکس به اندازه رهبر انقلاب به سینما باور نداشت
غرفه‌های مادر و کودک در آیین بدرقه کجاست؟
غزل تازه منتشر شده رهبر شهید در وصف عروس شهیدشان
قاب‌های متفاوت از حضور زنان در مراسم وداع با رهبر شهید
مخالفت رهبر شهید انقلاب با حذف ساختار مدیریتی زنان و خانواده
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top