تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/04/26 - 22:52
کد خبر: 273477

لابی امارات در انگلیس رسوا شد!

فاش شدن ایمیل‌های گروه‌های فشار امارات و تعدادی از دیپلمات‌های بلند پایه این کشور با مضمون اعمال فشار بر مراجع تصمیم گیری سیاسی انگلیس سبب رسوایی ابوظبی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سازمان "سبن واچ" انگلیسی- اروپایی در صدد انتشار گزارش مفصلی از فعالیت های لابی امارات در انگلیس و ایمیل های گروه های فشار و دیپلمات های بلندپایه اماراتی است که از اعمال فشار آنان بر مراجع تصمیم گیر سیاسی در لندن حکایت دارد.

این مراجع تصمیم گیری شامل نخست وزیر، نهادهای رسانه ای، مراکز تحقیقاتی بزرگ انگلیس هستند که لابی های اماراتی به دنبال اعمال فشار بر آنان علیه موج "بهار عربی" بودند که از سال ۲۰۱۰ در برخی کشورهای عربی کلید خورد.

در بخشی از این گزارش به هماهنگی دولت انگلیس و امارات در زمان نخست وزیری دیوید کامرون اشاره داشته و فاش می کند که این هماهنگی ها از کانال های دیپلماتیک معمول فراتر رفته و شامل دیدارهای متعدد غیرعلنی می شد تا جایی که بین "محمد بن زاید" ولیعهد ابوظبی و حاکم کنونی امارات و کامرون روابط مستحکمی وجود داشت.

رخنه گروههای فشار امارات در دولت انگلیس

علاوه بر این گروه فشار امارات با استفاده از برخی از وزیران انگلیسی، در دولت رخنه کرده بودند و علاوه بر این امارات تلاش داشت از طریق جلب تایید تعدادی از اعضای مجلس عوام، پارلمان انگلیس را تحت تاثیر قرار دهد.

حتی سازمان خیریه ای که تونی بلر از زمان استعفا از نخست وزیری ریاست آن را برعهده داشته است است، میلیون ها دلار به عنوان کمک از امارات دریافت کرد.

در گزارش این مرکز که قرار است مشروح آن منتشر شود، به نقش امارات در تشکیل سازمان های غیر دولتی مجازی در انگلیس نیز اشاره شده است که نمونه آن برگزاری کنفرانس هایی در لندن بود که امارات حاضران در آن را مخالفان قطری معرفی می کرد و یا اینکه محور این کنفرانس ها ارزیابی نقش قطر در "حمایت از تروریسم" بود.

جالب اینکه این کنفرانس ها با حضور تعدادی از اعضای پارلمان و سیاستمداران انگلیسی و تحت حمایت امارات برگزار می شد.

فشار لابی های امارات بر رسانه های انگلیس

اعمال فشار لابی امارات بر رسانه های انگلیس به منظور خودداری از انتقاد از امارات و جلب بسیاری از روزنامه نگاران سرشناس انگلیسی و کارکنان موسسات رسانه ای از جمله رادیو انگلیس و روزنامه های تایمز و تلگراف از دیگر اقدامات لابی امارات در انگلیس است و هدف امارات این بود که پوشش رسانه ای انگلیس در قبال مسائل خاورمیانه را به گونه ای تحت تاثیر قرار دهد که طبق خواست و دیدگاه ابوظبی باشد.

علاوه بر این امارات با استفاده از پول و ثروت نفتی خود دیپلماسی انگلیس را تحت تاثیر قرار داده و مانع از معاملات شرکت های انگلیسی از جمله معاملات تسلیحاتی با اخوان المسلمین و ایران و نیز قطر شد.

همکاری لابی امارات با لابی های اسرائیلی در غرب

بر اساس این گزارش گروه های فشار امارات در انگلیس از گروه های فشار اسرائیل الگو گرفته و معمولا با همکاری آنان به ویژه در واشنگتن کار می کردند.

در این گزارش به توسعه نقش لابی امارات در هفت سال گذشته و دخالت آن در تحولات داخلی و منطقه ای اشاره شده است به این ترتیب که سیاست امارات از سال ۲۰۱۰ از سیاست نرم به دخالت های خشونت آمیز در مسائل کشورهای منطقه پس از "بهار عربی" تغییر کرد، زیرا سران امارات بیم داشتند انقلاب های عربی دامن آنان را نیز بگیرد، از همین رو راهبرد خود را تغییر دادند .

به عقیده سران امارات آنچه بیش از هر چیزی تهدیدی علیه آنان به شمار می آید خطر اسلام سیاسی به نمایندگی اخوان المسلمین است.

گزارش سازمان سبن واچ در حالی منتشر می شود که این سازمان از سال ۲۰۰۵ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمینه تحقیقات افکار عمومی فعال است و به مسائل اجتماعی، سیاسی، زیست محیطی و بهداشتی در انگلیس و اروپا می پردازد اما فعالیت اصلی آن متمرکز بر تلاش گروه های فشار در انگلیس و تاثیر آن بر شکل گیری سیاست های کلی این کشور است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بهادری جهرمی: در برابر خباثت‌های دشمن پاسخ ضروری است/ «بعدی شما هستید»
عباس عبدی سه ماه از فعالیت رسانه‌ای منع شد
پایگاه‌ها و دارایی‌های آمریکا و رژیم اهداف مشروع هستند
زنان؛ پیشرانان اصلی اقتصاد خلاق در ایران هستند
نشستن و چای خوردن پزشکیان مشکلی از بخش خصوصی حل نمی‌کند
انهدام تیم تروریستی در سراوان 
ثابتی: کابوس اسرائیل جنگ همزمان با چند محور مقاومت است
انتقاد از عدم اشاره به خونخواهی امام شهید در پیش‌نویس توافق
این جام جهانی تجربه متفاوتی است
رایگان کردن حمل‌ونقل عمومی یکی از راهبردهای دولت است
خیلی زود به یک توافق عالی با ایران خواهیم رسید!
امشب آسمان سرزمین‌های اشغالی را ببینید
پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم به ۷۰ درصد رسیده است
تأکید بانک مرکزی بر عدم دخالت در انتخاب گیرندگان وام‌های کلان تولیدی
تمامی خدمات پلیس راهور به روال عادی بازگشت
نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس
فیفا باید آمریکا را ملزم به رعایت قانون کند
احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد
آخرین تصمیمات درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور چیست
انهدام تیم تروریستی در سراوان توسط نیروی زمینی سپاه
بمباران ضاحیه بیروت با هماهنگی آمریکا
مدارک مورد پذیرش آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ اعلام شد
رشد ۵.۵ درصدی داوطلبان دکتری دانشگاه خوارزمی
فراخوان دومین دوره تربیت مجاهد فرهنگی نهاد رهبری برای جذب نیرو در دانشگاه‌ها اعلام شد
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
چرا مهارت ‌های پیش ‌نیاز خواندن و نوشتن، پایه‌ی موفقیت تحصیلی کودکان هستند؟
آغاز امتحانات نهایی از ۱۳ تیرماه به صورت «حضوری»
فرزندان مجروحان جنگ اخیر با تأیید بنیاد شهید می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند
دستاورد مشترک پژوهشگران دانشگاه تهران و دانشگاه کانادا در ارتقای امنیت سامانه‌های هوش مصنوعی
آغاز ثبت‌نام چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
نخستین یادواره شهادت شهدای اقتدار علمی برگزار می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top