تاریخ انتشار: جمعه 1397/04/29 - 16:02
کد خبر: 273895

خطیب نماز جمعه سمنان؛

اقتصاد کشور بیمار است

امام جمعه سمنان با بیان اینکه اقتصاد کشور دچار بیماری مزمن است، گفت: مردم باید در جریان برخورد با مفسدان اقتصادی قرار گیرند و نتیجه پیگیری‌ها به آنها گزارش شود.

 به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مرکز استان که در مصلای سمنان برگزار شد، به دیدار مقام معظم رهبری با برگزارکنندگان حج اشاره کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری به هیأت دولت 70 توصیه داشتند و انتظار این است که به این توصیه‌ها عمل شود.

وی با تأکید بر اینکه اقتصاد کشور دچار بیماری مزمن است و نباید به آمریکا و اروپا چشم امید داشت، اظهار داشت: رهبری بارها فرموده‌اند اقتصاد کشور را به برجام و اروپا گره نزنید و باید به فکر بود؛ چراکه اروپا و برجام کاری از پیش نبردند و نخواهند برد؛ اروپا مثل آمریکاست و نباید به اروپا چشم امید داشت.

شاهچراغی با اشاره به ضرورت توجه دولت برای رفع مشکلات اقتصادی اظهار داشت: انتظار می‌رود ترمیم کابینه دولت در حل مشکلات راهگشا باشد تا مردم از این وضع مشقت‌بار خارج شوند.

وی با اشاره به لزوم برخورد با مفسدان اقتصادی و ارائه گزارش به مردم اظهار داشت: بسیاری از دردهای جامعه به گوش مسؤولان می‌رسد؛ اما برخورد خبری ندارند، در حالی که در جامعه مردم‌سالار دینی باید مردم در جریان این برخوردها قرار گیرند.

امام جمعه سمنان همچنین به زائرانی که راهی خانه خدا می‌شوند، توصیه کرد: شما نماینده مردم ایران هستید که 300 هزار شهید تقدیم انقلاب کردند و باید در کشور بیگانه عزت جمهوری اسلامی را حفظ کنید.

شاهچراغی با اشاره به شکل‌گیری و فعالیت ستاد جشن 40 سالگی انقلاب بیان کرد: این ستاد فعالیت خود را با شعار افتخار به گذشته و امیدواری به آینده شروع کرده و اکنون در 40 سالگی انقلاب هستیم و باید جشن 40 سالگی باشکوه خاص برگزار شود.

وی ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت، از این دهه به‌عنوان دهه ارزش‌ها یادکرد و یادآور شد: پذیرایی مردم سمنان در این دهه از زوار امام رضا (ع) کار ارزشمندی است و ارائه خدمات به زوار کمتر از زیارت این امام رئوف نیست.

امام جمعه سمنان با دعوت نمازگزاران به فریضه تقوا بیان کرد: علم و تقوا در کنار یکدیگرند؛ تقوا علم آفرین است و علم نگهدار و پاسدار تقواست.

شاهچراغی با اشاره به اینکه گناه ذلت و خواری است و گناهکار همیشه ذلیل است، تصریح کرد: فرد متقی نزد همگان عزیز و گرامی است و نمازگزاران باید در پنهان و آشکار اهل تقوا باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top