تاریخ انتشار: شنبه 1397/05/06 - 14:41
کد خبر: 275067

حضور پورعلی گنجی در برایتون قطعی می‌شود؟

پیشنهاد وسوسه‌انگیز باشگاه ترابوزان اسپور ترکیه به مرتضی پورعلی گنجی با پاسخ منفی مدافع تیم ملی ایران همراه بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از افکارنیوز، مرتضی پورعلی گنجی بعد از جام جهانی روسیه از تیم السد قطر جدا شد و تاکید کرد که قصد دارد به فوتبالش در یکی از کشورهای اروپایی ادامه بدهد.

یکی از باشگاه های خواهان پورعلی گنجی، تیم ترابوزان اسپور ترکیه بود که در چند مرحله پیشنهاداتش را به مدافع ایران ارائه کرده است. درحالی که پورعلی گنجی یکبار به درخواست ترابوزان اسپور پاسخ منفی داده بود، این باشگاه بار دیگر پیشنهاد شگفت انگیزی را مطرح کرد و همین مسئله باعث شد تا طی دو روز گذشته رسانه های ترکیه از قطعی شدن حضور پورعلی گنجی در ترابوزان خبر بدهند.

این در حالی است که زمزمه های حضور پورعلی گنجی در تیم برایتون انگلیس در کنار علیرضا جهانبخش هم مطرح شده است و احتمال دارد این بازیکن راهی لیگ جزیره شود.

امیر هاشمی مقدم مدیر برنامه های پورعلی گنجی در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: در مورد مرتضی هیچ چیزی را تایید و تکذیب نمی کنم و نمی توانم صحبتی داشته باشم.

وی در پاسخ به این سئوال که چرا ترابوزان اسپور دست بردار پورعلی گنجی نیست؟ تاکید کرد: این باشگاه در روزهای اخیر خیلی با ما در تماس بوده است. پیشنهادی که ترابوزان داده است را تا به حال ندیده ام که به بازیکنی بدهند. آنها به شدت علاقه دارند مرتضی را جذب کنند ولی این بازیکن تصمیمی برای حضور در ترابوزان ندارد.

هاشمی مقدم تصریح کرد: ابراز علاقه ترابوزان به حدی بود که این بازیکن ترجیح داده است چند روزی در تهران نباشد که با او تماسی گرفته نشود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
محقق ایرانی چگونه نفرین داده‌ها در ابعاد بالا را شکست؟
ساعت فعالیت متروی تهران در مهرماه تغییر نمی‌کند
۱۲۸۸ مدرسه آسیب دیده بازسازی شد
نتایج هجدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اعلام شد
اقدام نامعمول در سفر نتانیاهو به آمریکا
مصلحت کشور این است که از NPT خارج شویم
ایران در آستانه سالمندی شتابان
بوی مهر و حساب‌وکتاب خانواده‌ها
بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست
۸۴ دانش‌آموز و ۱۸ معلم تهرانی در دو جنگ اخیر به شهادت رسیدند
امام حسن عسکری(ع) چگونه شیعه را برای عصر غیبت آماده کرد؟
صدای انفجار در دزفول ناشی از امحای مهمات بود
آخرین خورشید آشکار امامت پیش از طلوع غیبت
مستند «نازا»؛ اسرار جنایات ارتش اسرائیل در غزه
تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد
از لباس دانش‌آموزی تا سرویس مدارس
عضو مجلس مشاوران ژاپن پس از مشاهده جنایت میناب قول پیگیری داد
فیلم | دولت آمریکا باید متوجه شود، ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد دلار درآمد شرکت‌های آمریکایی از جنوب خلیج‌فارس، ممکن است از بین برود!
لیلا کشاورزدر مالزی با کیف مدرسه نمادین به یاد کودکان میناب
پیروزی در میدان و تلاش نفوذی‌ها
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top