تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/05/07 - 18:52
کد خبر: 275312

تشریح دلایل گرانی مسکن در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: نماینده وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد که گرانی مسکن به خاطر افزایش قیمت مصالح ساختمانی است که متعاقباً بر اجاره بهای مسکن نیز تأثیرگذاشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روح‌الله بابایی صالح نماینده مردم بوئین‌زهرا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز سید پرویز فتاح رئیس سازمان کمیته امداد به منظور معرفی معاون پارلمانی خود در کمیسیون حاضر شد و از نمایندگان دعوت کرد تا در این سازمان حضور پیدا کنند و گزارش عملکرد سازمان کمیته امداد به اعضا ارائه شود.

وی افزود: در ادامه این نشست نماینده وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون حاضر شد و درباره علت گرانی مسکن و اجاره بهای آن توضیحاتی را ارائه کرد و علت گرانی مسکن را افزایش قیمت مصالح ساختمانی دانست که متعاقباً‌ بر اجاره مسکن نیز تأثیر گذاشته است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه صادقی‌مقدم و بیگی دو کاندیدای عضویت در شورای نگهبان که پیش از این از سوی قوه قضاییه به مجلس معرفی شده بودند با حضور در جلسه کمیسیون گزارشی از رزومه کاری خود به نمایندگان ارائه کردند.

بابایی صالح خاطرنشان کرد: همچنین بنا بود در جلسه امروز لایحه دو فوریتی تفکیک وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کمیسیون مطرح و بررسی شود که به علت عدم حضور نماینده دولت این لایحه در جلسه امروز بررسی نشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس قوه قضاییه در منزل سپهبد شهید موسوی در قم حضور یافت
ترامپ با «جنگ مجازی» به میدان آمد
۳۲۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی قم به زیارت اربعین حسینی اعزام شدند
واکنش غریب‌آبادی به وعده آمریکا برای اقدام علیه دیوان بین‌المللی
عزیزی: ایران اقدامات علیه خود را بدون پاسخ نخواهد گذاشت
۴ مسیر ویژه زیارت مرقد رهبر شهید در حرم رضوی ایجاد شد
صنعا: عربستان همچنان مانع ورود کالاهای حیاتی به یمن می‌شود
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
خسارات به زیرساخت‌های حمل‌ونقل باید در سطح بین‌الملل پیگیری شود
اعلام جزئیات برگزاری مصاحبه مجازی متأخرین دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
نتانیاهو: این هفته با ترامپ درباره ایران دیدار خواهم کرد
محسنی اژه‌ای: ۲۶میلیارد یورو در حوزه تعهدات ارزی تعیین تکلیف شده است
مخالف ایجاد انحصار در حوزه فضای مجازی هستیم
پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است
بررسی پیش‌نویس بسته سیاستی رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مؤسسات آموزش عالی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد
رئیس قوه قضاییه در منزل وزیر شهید اطلاعات در قم حضور یافت
آمادگی مجلس برای برگزاری جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات
کاظمی: کلاس‌های سال تحصیلی ۱۴۰۶ به صورت حضوری خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top