تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/05/15 - 12:36
کد خبر: 276482

محمد هاشمی: بجای مذاکره با ترامپ دنبال تولید و هم‌صدایی در داخل باشیم

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ترامپ به دنبال توافق و تفاهم نیست، گفت:‌ به جای مذاکره با ترامپ دنبال هم‌صدایی در داخل کشور باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمد هاشمی برادر مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسجانی و عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، درباره پیشنهاد برخی از افراد در مورد مذاکره مجدد جمهوری اسلامی ایران با آمریکا اظهار داشت: مذاکره با آمریکا بستگی به طرف مذاکره‌کننده دارد.

وی افزود: اگر قرار باشد که با ترامپ مذاکره شود اشتباه است چرا که آقای ترامپ به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده است و حتی پس از نشست جی‌7 در فرودگاه امضای خود را از پای بیانیه پس می‌گیرد.

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: آقای ترامپ بیش از اینکه به دنبال مذاکره باشد به دنبال حرکات نمایشی است و به دنبال تفاهم نخواهد بود.

هاشمی تصریح کرد: اگر قرار باشد مذاکره با کنگره، سنا و یا یک مرکز تصمیم‌ساز و تصمیم‌‌گیر صورت بگیرد آن موقع می‌تواند مذاکره مفید و حلال مشکلات باشد. بنابراین اینکه طرف مذاکره چه کسی باشد به عبارتی ترامپ باشد یا یک مرکز معتبر تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر حائز اهمیت است.

وی انسجام، وحدت، همسویی و همصدایی در داخل کشور را کلید حل مشکلات فعلی کشور عنوان و تأکید کرد:‌ به جای مذاکره با ترامپ همسویی در داخل کشور ایجاد کنیم.

برادر مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سؤال برخی از نمایندگان مجلس از رئیس جمهور را خلاف وحدت ملی و همسویی و همصدایی در کشور برشمرد و گفت: سؤال نمایندگان از رئیس جمهور  و استیضاح وزرا کمکی به وحدت ملی نمی‌کند و هیچ نفعی برای کشور ندارد؛ کشور چه بهره‌ای از مناظرات انتخاباتی نامزدها برد؟ جز زیان هیچ چیزی نداشت.

هاشمی در پاسخ به این پرسش که اگر شما چون گذشته رئیس سازمان صداوسیما بودید اجازه پخش مناظرات انتخاباتی را نمی‌دادید، گفت: من هیچوقت اجازه پخش  مناظره‌ای که به ضرر نظام باشد را نمی‌دادم؛ آن زمان نیز سخنرانی‌های زیادی صورت می‌گرفت که به نوعی تعرض به نظام بود که اینجانب اجازه پخش به آنها را نمی‌دادم

وی در پاسخ به پرسشی براین اساس که عده‌ای معتقدند که دولت بنای تغییر کابینه را ندارد و به عبارتی می‌خواهد هزینه تغییر برخی از وزرای خود را به گردن مجلس بیندازد، اظهار کرد: مشکلات کشور با تغییر یک وزیر و یا چند وزیر حل نمی‌شود بلکه مشکلات ما ریشه‌ای است و ریشه در سال 84 دارد.

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: در سال 84 متأسفانه حجم نقدینگی زیادی در جامعه ایجاد شد، کالاهای بنجل بازار را فرا گرفت و پول‌ها به جای حرکت به سمت تولید روانه بازار سکه، ارز و مسکن شد.

هاشمی با بیان اینکه ما امروز با کمبود منابع و فراوانی موانع روبه‌رو هستیم، گفت: باید دست به دست هم بدهیم و منابع را در جهت تولید حمایت کنیم. پول در جامعه زیاد است اما به طرف تولید روانه نمی‌شود اما در عوض به سمت بازار سکه، ارز و طلا حرکت می‌کند. کسی که 250 هزار سکه می‌خرید از کجا آورده است؟ بنابراین اگر همین منابع را به سمت تولید هدایت کنیم بخشی از مشکلات مرتفع می‌شود.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری در خصوص مسائل اقتصادی ضمن تأکید بر به منصه ظهور رساندن این فرمایشات، خاطرنشان کرد: باید به مشکلات درست توجه کنیم و برخورد مناسب با آنها داشته باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
المشاط: معادله جدید در برابر ریاض، تشدید تنش در برابر تشدید تنش است
قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
گزارش‌هایی درباره توقف عراقچی در دوحه
رشیدیان: رایزنی‌ها برای سفرهای عمره از نیمه مهر آغاز می‌شود
عراقچی به نیویورک رفت
الزیدی: عراق با چالش‌های اقتصادی مواجه است
کاظمی: مدارس غیردولتی را حذف می‌کنیم
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top