تاریخ انتشار: شنبه 1397/05/20 - 12:38
کد خبر: 277251

شرایط گزینش در دانشگاه فرهنگیان

سرپرست امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان اصفهان گفت: دانشگاه فرهنگیان نقش اصلی را در تأمین نیروی آموزش و پرورش دارد و بر اساس معیار‌ها خاصی دانشجو می‌پذیرد و داوطلبان با صلاحیت گزینش می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، شهرام عروف‌زاد پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان در آستانه صدمین سال تأسیس است، از سال 1297 مسیری را طی کرده تا به این نام رسیده است و از سال 90 به عنوان دانشگاه فرهنگیان نمایان شده است.

وی افزود: دانش‌آموخته‌های بزرگی را در سطح کشور داشته‌ایم که نقش بزرگی در جامعه ایفا کرده‌اند، شهید محمد‌علی رجایی، غلام‌حسین مصاحب، محمد‌جواد مشهور و ابوالحسن نجفی بخشی از فرزانگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان هستند.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان بیان داشت: دانشگاه فرهنگیان مرکز ثقل آموزش و پرورش است، تمامی نیرو‌های وارد به آموزش و پرورش از این دانشگاه باید تأمین شود؛ تربیت و توانمندسازی نیرو را در 98 واحد دانشگاهی داریم که در 31 استان توزیع شده است.

وی اذعان کرد: امسال حدود 43 هزار دانشجو به دانشگاه فرهنگیان وارد می‌شود، حدود 1400 نفر دانشجوی پیوسته و 800 نفر مهارت‌آموز در اصفهان به تحصیل خواهند پرداخت؛ دانشگاه فرهنگیان ویژگی‌هایی مانند ادامه تحصیل و تحصیلات تکمیلی نخبگان و معافی از خدمت سربازی را برای داوطلبان دارد.

عروف‌زاد همچنین گفت: این دانشگاه اصلی‌ترین دروازه ورود دانشجو به آموزش و پرورش است که در 16 رشته تحصیلی برای داوطلبان فراهم شده است؛ خوابگاه‌های دانشجویی فضای فرهنگی خوبی دارد، استفاده از خدمات صندوق‌های رفاه برای دانشجو‌یان فراهم شده است و احتساب سنوات تحصیل در دروه خدمت را برای دانشجویان داریم.

وی خاطر‌نشان کرد: بهترین اساتید را انتخاب کرده‌ایم، حمایت‌های خوبی را از شخص رهبر معظم انقلاب داشته‌ایم و شرایط خوبی برای رشد علمی دانسجوها فراهم شده است؛ هر داوطلبی وارد دانشگاه نمی‌شود و باید تراز بالای 6500 و معدل بالای 15 داشته باشد، دانشگاه فرهنگیان برای انتخاب رشته باید در بین 10 انتخاب اول داوطلبان باشد.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان با اشاره به کمبود نیرو در آموزش و پرورش گفت: این موضوع مبنای ورود داوطلبان به دانشگاه فرهنگیان است، حداقل 4 سال طول می‌کشد تا نیرو‌ها به بدنه وارد شوند، آموزش و پرورش سعی دارد با به کار‌گیری نیر‌و‌های قدیمی و حق‌التدریس این کسری‌ها را پوشش دهد؛ هزار و 100 نفر ورودی سال 93 امسال وارد جامعه آموزش و پرورش می‌شوند و در کل حدوداً هزار و 700 نفر نیرو امسال تأمین می‌شود.

وی همچنین یاد‌آور شد: با استفاده از همه ظرفیت‌ها دانشجویان فارغ‌التحصیل می‌شوند اما وزارت آموزش و‌ پرورش فرم‌هایی را تنظیم کرده است که داشتن سلامت و استاندار‌های پزشکی شرط اول است و در حوزه علوم تربیتی، مشاوره و معارف فرم‌هایی داریم؛ داوطلبان 75 درصد امتیاز مصاحبه را باید کسب کنند، بحث‌هایی در‌ خصوص توانایی، مهارت، شخصیت و دانش داوطلان مورد سنجش قرار می‌گیرد زیرا ورودی خوب منجر به معلم خوب می‌شود.

عروف‌زاد اضافه کرد: متولی آموزش هستیم اما برخی سازمان‌های دیگر هم نقش آموزش و‌ تربیت را بر عهده دارند، این موضوع تنها به آموزش و پرورش منتصب نیست؛ دانشجو‌های ما گزینش می‌شوند و باید حداقل صلاحیت‌هایی را داشته باشد، گزینش فیلتر خوبی است، آینده جامعه در دست معلمان است و دانشگاه فرهنگیان در بعد پرورش و توسعه معلمی نیز کار می‌کند.

وی در ادامه بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان به خلأ تربیتی نیز فکر می‌کند، با یک فضای معنوی، حضور تشکل‌ها و جلسات روشنگری در ابعاد مختلف فرهنگی کار می‌کنیم و برنامه‌های متعددی در‌ حوزه فرهنگ داریم؛ دانشجو آموزش‌های غیرمستقیمی‌ را در جامعه می‌بیند که در اختیار ما نیست اما در حوزه مسؤولیت‌های خود گام بر‌می‌داریم.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در پایان گفت: دانشگاه ما با محدودیت‌هایی رو به رو است، نیازمند تصمیمات کوتاه‌مدت و بلند‌مدت است، با جهت‌گیری مناسب آینده جامعه را رقم بزنیم و پاسخگوی انتظارات نظام جمهوری اسلامی باشیم؛ البته همه دستگاه‌ها باید به دانشگاه فرهنگیان کمک کنند تا معلمان فرهیخته به جامعه تحویل داده شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسکورت نمایشی آمریکا در تنگه هرمز
بهای نفت با تشدید تنش میان ایران و آمریکا افزایش یافت
شماتت ایران به‌خاطر دفاع از خود در برابر تجاوز، غیرمسئولانه و نارواست
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران
پرتابه‌های آمریکایی به چند شهر خوزستان اصابت کرد
آغاز بکار اجلاس وزیران زن سازمان همکاری اسلامی
علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد
حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد
وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب
اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم
گزینه‌های زیادی داریم؛ در کنار ایران هستیم
۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت
شنیده شدن صدای انفجار در بوموسی
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
شهادت دریادل خطه شهید پرور اکبرآباد کوار فارس
هرگونه ماجراجویی جدید از سوی عربستان تیر خلاص به آتش‌بس است
پیمان پاک: «واردات غلات آمریکایی در دولت شهید رئیسی» دروغ است
۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند
فیلم | خضریان: مسئولان دستگاه دیپلماسی ایران در دنیای موازی زندگی می‌کنند
حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، رفراندوم بزرگ وفاداری به انقلاب بود
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top