تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/05/21 - 03:01
کد خبر: 277353

محمدامین سلیمی

حقیقت خبر «تصویب FATF» چه بود؟

حقیقت خبر «تصویب FATF» چه بود؟

این cft دربسیاری از جوامع حزب اللهی به اشتباه مساوی همان fatf معنا شده است که برداشت ناقصی است. پیرامون پیوستن به کنوانسیون ها باید عرض شود که پیوستن پالرمو از طرف شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام رد شد و...

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدامین سلیمی// در دولت اول آقای روحانی آقای طیب نیا وزیر اقتصاد به عنوان نماینده دولت اعلام کرده است که قصد دارد به صورت داوطلبانه  در راستای اجرای توصیه های FATF اقدام کند. این کنوانسیون اعلام می کند که دولت ایران باید 41 اقدام مشخص در این راستا انجام دهد که 37 تا از این اقدامات یک مسئله دولتی است و ارتباطی با مجلس ندارد و همین 37 اقدام است که کسی دقیقا نمی داند دولت آنها را انجام داده است یا نه اما 4 اقدام دیگر نیاز به مصوبه مجلس دارد. این 4 اقدام شامل اصلاح دو قانون و پیوستن به دو کنوانسیون است.

دو قانونی که باید اصلاح شود : اصلاح قانون تامین مالی تروریسم و اصلاح قانون مبارزه با پولشویی است و دو کنوانسیونی که از ما خواسته شده به آن بپیوندیم پالرمو و CFT است.

این CFT دربسیاری از جوامع حزب اللهی به اشتباه  مساوی همان FATF معنا شده است که برداشت ناقصی است. پیرامون پیوستن به کنوانسیون ها باید عرض شود که پیوستن پالرمو از طرف شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام رد شد و پیوستن به cft  هم همان مطلبی است که دو ماه قبل در مجلس مسکوت شد و بناست طی هفته های آینده مجددا در مجلس بررسی شود که بعد از اظهار نظر مستقیم رهبری در هاله ای از اختلاف و ابهام است و همچنان بر سر آن دعواست و تلاش نمایندگان انقلابی بر این است که اصلا در دستور مجلس وارد نشود و این همان است که دولت به شدت پیگیر تصویب آن است و آقای روحانی برای آن نامه نگاری کرده است و اساسا هنوز در مجلس طرح نشده است.

اما این مطلبی که امروز توسط شورای نگهبان تصویب شده اصلاح قانون داخلی مبارزه با تامین مالی تروریسم است که هیچ گونه تعهد خارجی به دنبال ندارد و اتفاقا پیرو همان مطالبه ای است که حضرت آقا نیز مطرح کردند که برخی در دولت پیگیر آن بودند که که سازمانهای آزادی بخش و گروه های مقاومت شامل معنای تروریست شوند که مجلس تسلیم این مورد نشد و در اصلاحیه قانون تشخیص اینکه چه کسی تروریست و چه کسی اشغالگر است را به شورای عالی امنیت ملی واگذار کرد و این همان موردی است که امروز در شورای نگهبان تایید شد که عملا مطابق خواسته های FATF و چارچوب مطالبات آن نیست.

در رابطه با CFT مشکلاتی وجود دارد که توجه جنبش دانشجویی باید بر آن منعطف شود. البته در حوزه اصلاح لایحه مبارزه با پولشویی نیز موارد سوال برانگیزی وجود دارد که در پست دیگری خواهم نوشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top