تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/05/22 - 22:17
کد خبر: 277724

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران؛

زمینه ارتقای اعضای هیات علمی پژوهشگاه فضایی فراهم می‌شود

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران از برنامه ریزی برای فراهم کردن زمینه ارتقای اعضای هیات علمی این پژوهشگاه با تعامل با وزارت علوم و همکاری با دانشکده مخابرات و مرکز تحقیقات مخابرات خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت ارتباطات، حسین صمیمی در نشست با اعضای هیات علمی پژوهشکده های سامانه‌های حمل و نقل فضایی و سامانه های ماهواره ای، درباره ایجاد بستر لازم برای ارتقای اعضای هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران گفت: در نظر است پژوهشگاه فضایی ایران با همکاری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری و دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات و در تعامل با وزارت علوم، بتواند بستر مناسبی را بدین منظور فراهم کند.

رئیس پژوهشگاه فضایی به نقش اعضای هیات علمی در راستای ارتقای اعتبار این پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه فضایی ایران باید تسهیلات لازم را برای ایجاد انگیزه کاری و ارتقای هیات علمی فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه تحقیقات سودمند باید کاربردی باشد تا نتایج آن گوشه‌ای از مشکلات و خلاء‌های موجود را پر کند، ادامه داد: جایگاه فعالیت‌های علمی و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران باید در حل مسائل روز کشور تبیین شود.

صمیمی اضافه کرد: پژوهشگاه فضایی ایران وظایف و ماموریت‌های مشخصی در عرصه توسعه فناوری فضایی کشور دارد که با برخورداری از نیروها و متخصصان زبده و توانمند خود و نیز با انسجام کاری، می‌تواند به‌خوبی نقش خود را در این حوزه ایفا کند.

رئیس پژوهشگاه فضایی با اشاره به فعالیت‌های علمی و فناوری این پژوهشگاه گفت: ما به دنبال توسعه تعاملات خود با دانشگاه‌ها و دیگر مراکز تحقیقاتی هستیم و باید از پتانسیل موجود در این مراکز در پیشبرد فعالیت‌های فضایی به‌خوبی بهره‌برداری کنیم.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های فضایی باید با چرخه اقتصادی مردم پیوند بخورد و اثر دستاوردهای فضایی در زندگی مردم مشخص باشد، اظهار کرد: اگرچه پژوهشگاه محصول محور است، اما بحث پژوهش نیز در این مجموعه باید با قدرت و به‌خوبی دنبال شود و بدین منظور لازم است مدل مناسبی طراحی شود.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با تشکیل کمیته مشورتی با حضور اعضای هیات علمی این پژوهشگاه جهت ارتباط دو سویه میان اعضای هیات علمی و رئیس این پژوهشگاه موافقت کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top