تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/05/23 - 10:18
کد خبر: 277805

عضو فراکسیون امید: رئیس جمهور در مجلس از مردم ایران عذرخواهی کند

عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت نیاز به ترمیم دارد، گفت:رئیس جمهور در مجلس شفاف‌سازی کند و به‌خاطر وعده‌های عملی نشده خود عذرخواهی کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ملایر با بیان اینکه ارتباط رئیس جمهور برخلاف دوره‌های قبل با نمایندگان بسیارکم است، گفت:  من معتقدم اگر آقای روحانی ارتباط قوی‌تری با نمایندگان مجلس داشت و برخی از مسائل و  مشکلات را با هم فکری آنها حل و فصل می‌کرد قطعا درحال حاضر  این مو‌ضوع سئوال از رئیس جمهور را نداشتیم.

عضو فراکسیون‌ امید مجلس دهم  با اشاره به اینکه قبل ازخروج آمریکا از برجام روند اداره کشور طبیعی بود، گفت: قطعا اشتباهاتی در عملکرد تیم اقتصادی دولت بوده  و امروز همه کارها روی سر آقای روحانی خراب شده و ضروری‌است که بیاید و حقایق را به صورت شفاف بیان کند.

وی با تاکید براینکه ما هم اکنون در بحث شفاف‌سازی مشکلات عدیده‌ای داریم، گفت: اگر خبرنگاران می‌توانستند در امور سازمان‌ها دخالت کنند و  مسئولان ما بدانند که کارهایشان زیر ذره‌بین خبری است قطعا بسیاری از مشکلات فعلی را  در کشور نداشتیم.

وی  در خصوص انتخاب فرماندار غیربومی برای شهرستان  با اشاره به اینکه ما نمایندگان اصلا مایل نبودیم رضایی فرماندار سابق شهرستان  جابه جا شود چرا که شخص توانمندی بود، افزود:  معیار من در مباحث کاری توانمندی و عمل‌گرایی افراد است نه  توان سیاسی آنها .

اگر اصولگرای توانمند برای فرمانداری ملایر معرفی می‌شد می‌پذیرفتیم
وی با اشاره به اینکه درست است که من  وابستگی اصلاح طلبی دارم اما در حوزه‌ کاری اگر فرد اصولگرای، توانمند و عمل‌گرایی  نیز برای تصدی فرمانداری شهرستان معرفی می‌شد با توجه به شرایطی که مردم ‌ما به اشتغال و نان شب محتاجند حتما  قبول می‌کردم، گفت: در راستای انتخاب فرماندار شهرستان قطعا هیچ معامله‌ای در کار نبوده و ما پیگیر بودیم‌ که فرمانداری قوی‌تر و توانمندتر بیاوریم، ‌متأسفانه ما بعد از انقلاب  اصلا کادرسازی نکردیم  و امروز مسئولان توانمند و‌ عملگرا  خیلی کم داریم .

وی  با تاکید بر اینکه انتخاب فرماندار ملایر با مشورت نمایندگان بوده  است، گفت: فرماندار جدید ملایر  هم شخصیت تحصیل‌کرده‌ای است و در این مدت کوتاه نشان داده ‌که فرد عمل‌گرایی است و  با توجه به ورود ایشان به کارهای اساسی افق کار برای شهرستان روشن است.

نماینده‌ ملایر در مجلس دهم‌ با بیان اینکه با توجه به شرایط فعلی کشور و آنکه‌ محور اساسی کار مجموعه دولت، نمایندگان مجلس و ‌مسئولان باید توجه به مسائل  کلان اقتصادی و توجه به وضعیت اشتغال و ‌معیشت مردم بوده و از اقدامات سیاسی کاری  جریان‌های جناحی و حزبی دوری کنند، گفت: من‌ معتقدم که رئیس جمهور باید اینقدر شجاعت داشته  و بیاید و حقایق را شفاف‌سازی و بیان کرده‌ و عذرخواهی کند که  برخی قول‌ها و وعده‌های ر ا‌که در ایام انتخاب داده  نتوانسته انجام دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top