تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/05/25 - 10:15
کد خبر: 278117

ماجرای آدامس‌های قاچاق با برند جهانی +جزئیات

دستفروشان مترو آدامس‌هایی را می‌فروشند که تفاوت قیمت آن‌ها با مشابه این آدامس‌ها در سوپرمارکت ها، خیلی متفاوت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از افکارنیوز، دستفروشان مترو آدامس‌هایی را می‌فروشند که تفاوت قیمت آن‌ها با مشابه این آدامس‌ها در سوپرمارکت ها، خیلی متفاوت است. همین آدامس‌ها در دست افرادی که کنار پیاده رو‌های شلوغ نیز حضور دارند، با همان قیمت ارزان‌تر از سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد. عده‌ای بر این باور هستند که مغازه‌ها گران می‌فروشند، اما واقعیت این است که آدامس‌های خارجی ارزان قیمت، به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند و سلامت آن‌ها جای سئوال دارد. اما، متاسفانه اغلب خریداران این قبیل آدامس ها، بدون توجه به این قبیل هشدارها، فقط، چون قیمت ارزان تری دارند، آن‌ها را می‌خرند و مصرف می‌کنند.

دو کشور ایران و عربستان در صدر فهرست مصرف‌کنندگان آدامس در جهان قرار دارند و ایران به دلیل داشتن جمعیت جوان، یکی از مراکز هدف تولید و عرضه‌کنندگان اصلی آدامس جهان محسوب می‌شوند و امارات متحده عربی و ترکیه از عمده‌ترین صادرکنندگان آدامس به ایران محسوب می‌شوند.

وجود ماده‌ای به نام «اسپارتام» در آدامس، پس از ورود به بدن تبدیل به ماده‌ای می‌شود که عوارض جبران ناپذیری دارد. این در حالی است که آدامس‌های تقلبی و قاچاق که به وفور در همه جا به فروش می‌رسد، چنین ماده‌ای را در خود دارند.

سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با وجود آدامس‌های تقلبی و قاچاق در بازار کشور، گفت: محصولاتی که سازمان غذا و دارو به آن‌ها مجوز ورود می‌دهد قطعا بر اساس ضوابط و آیین نامه‌ها بوده و همه جوانب اعم از سیاست‌های کلان سلامت، اقتصاد مقاومتی و...، در مورد آن‌ها لحاظ می‌شود.

وی افزود: همچنین اصالت این محصولات با کد رهگیری و رهیابی الصاق به بسته بندی آن‌ها و از طریق سامانه TTAC قابل استعلام است.

صباح خاطرنشان کرد: توجه به نشان سازمان غذا و دارو در محصولات تولید داخل و عادت کردن به استعلام فرآورده سلامت وارداتی، راهکار جدی و عملیاتی برای مبارزه با کالا‌های تقلبی و قاچاق و اطمینان مصرف کننده نسبت به محصول خریداری شده است.

این در حالی است که ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با معرفی ۷ نشان تجاری آدامس به عنوان کالای قاچاق اعلام کرد که با توزیع‌کنندگان آن برخورد می‌شود.

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت، در واکنش به موضوع جمع آوری آدامس‌های قاچاق، به خبرنگار مهر، گفت: یکی از ماموریت‌های اصلی ما در پلیس، مبارزه با قاچاق کالا و ارز است و در این زمینه اقدامات ویژه‌ای توسط پلیس صورت گرفته است؛ بویژه اینکه امسال سال حمایت از تولید ملی است و قاچاق کالا می‌تواند ضربه بسیاری به تولید کنندگان ما وارد کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بسیاری از کالا‌های قاچاق کشف شده تاریخ مصرف آن‌ها گذشته است و در داخل بار دیگر تاریخ جدید روی محصول ثبت می‌شود که این موضوع به لحاظ سلامت هم بسیار مشکل ساز است.

سردار رحیمی درباره ۷ برند آدامس که قاچاق اعلام شده است، گفت: هر چه را که به عنوان کالای قاچاق به ما اعلام کنند ما به شدت با موارد و مصداق‌های آن مقابله می‌کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادای احترام مسئولان بعثه و سازمان حج به شهدای مکه و منا
صالحی به جمع پرچمداران در میدان ولیعصر(عج) تهران پیوست
برگزاری رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران
آیین شمعدان گردانی خادمان حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد
ویتکاف: نشست با ایرانی‌ها به‌خوبی پیش رفت
وزیران امور خارجه ایران و یونان درباره روابط دوجانبه تبادل نظر کردند
ماکرون: اولویت نخست ما بازگشایی تنگه هرمز است
آمران و عاملان شهادت امام شهید امت مهدورالدم اند!
چهار خسارت زیان بار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دادن فرصت آغاز مذاکرات به آمریکا 
پاسدار پرچم ایران باشید
عارف: اقتدارمان را در نیویورک نشان می‌دهیم
مخبر: پیام ایران از خط مقدم تا سازمان ملل، متحدانه و قاطع است
تا ساعتی دیگر پیام رهبر معظم انقلاب منتشر خواهد شد
دسته‌چک‌ها کم‌برگ می‌شوند
افت ۱۶ درصدی انتشار مقاله در برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور
جزئیات جلسه بررسی تقاضای استیضاح وزیر تعاون در کمیسیون اجتماعی
نتایج نهایی آزمون دستیاری اعلام شد
قالیباف: تسلیم نمی‌شویم/ تا پایان یافتن تهدید ایستاده‌ایم
حمایت ۱.۸ همتی بنیاد ملی علم ایران از پژوهش
واشنگتن پست:‌ آمریکا در مسیر لغزش به‌سوی جنگ با چین
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا در نیویورک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top