تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/05/28 - 15:31
کد خبر: 278573

نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی

سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور باهدف سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی و ارتقای سطح کیفی آشپزخانه‌های دانشگاه‌های کشور دردانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه شهرکرد، دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد در این نشست گفت: سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور روزهای ۲۳ و ۲۴ مرداد ماه با حضور مسئولان صندوق رفاه دانشجویان و روسای ادارات تغذیه دانشگاه‌های کشور در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

دکترحسن جعفری، رئیس اداره یارانه‌های تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با ابراز خرسندی از میزبانی دانشگاه شهرکرد گفت: کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور توسط صندوق رفاه دانشجویان تشکیل‌شده و جلسات متعددی دارد که سی و چهارمین آن در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

رئیس اداره یارانه‌ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان افزود: این کارگروه کارهای مختلفی ازجمله: قرارداد تیپ دانشجویی، قرارداد خرید، طبخ و توزیع غذا با پنج آیین‌نامه تخصصی در حوزه بهداشت، آنالیز غذا، شیوه‌نامه پخت و نیروی انسانی را تدوین کرد که به کلیه دانشگاه‌ها ابلاغ شد، تألیف سه کتاب تخصصی در حوزه تغذیه دانشجویی که پس از چاپ به دانشگاه‌ها ارسال خواهد شد تا براساس آن نیروی انسانی آموزش داده شود تا کیفیت غذا بهبود پیدا کند.

وی در ادامه گفت: رتبه‌بندی آشپزخانه دانشگاه‌ها براساس خدمات تغذیه و بر پایه سه معیار تجهیزات، فضا، بهداشت از دیگر کارهای انجام شده در این کارگروه است و آشپزخانه هایی که ازلحاظ تجهیزات و فضا دچار مشکل بودند و در سطح سه قرار می‌گرفتند با بودجه تخصیص یافته که ۵۰ درصد با کمک صندوق رفاه دانشجویان و۵۰ درصد دیگر از اعتبار خود دانشگاه‌ها تامین می شود تا در تابستان امسال ارتقا پیدا کنند و به سمت صنعتی شدن حرکت کنند.

دکترجعفری افزود: ما در این کارگروه قصد داریم قراردادهای دانشگاه‌ها در زمینه تغذیه دانشجویی را رتبه‌بندی کنیم و ببینیم که دانشگاه‌ها ازلحاظ بستن نوع قرارداد چگونه عمل می‌کنند تا بتوان به دانشگاه‌هایی که قراردادهای ضعیف دارند توصیه‌های لازم صورت پذیرد.

رئیس اداره یارانه‌ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، گفت: از برنامه‌های آینده این کارگروه بررسی سیستم‌های کنترل تغذیه دانشجویان است تا دانشگاه‌هایی را که ازلحاظ سیستم کنترل تغذیه‌ای در سطح خوبی قرار ندارند، شناسایی کنیم و برای آن‌ها بسته‌های آموزشی تدوین کنیم.

دکترعلی‌اکبر کجباف معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان و دبیر منطقه شش دانشگاه‌های کشور نیز دراین نشست گفت: سی‌وچهار مین نشست کارگروه تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور که از سوی صندوق رفاه باهدف بررسی مباحث پیرامون تدوین قرارداد تیپ تغذیه و نحوه نظارت بر قرارداد تغذیه و سامان‌دهی امور مربوط به غذاخوری دانشجویی در بخش غذای دانشجویی و رستوران‌های مکمل در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

در راستای تدوین مطالبی است که دراین کارگروه به‌صورت تخصصی انجام می‌شود و به دنبال تدوین محورهای موردبررسی در این کارگروه هستیم تا در شصت و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور که در شهریور برگزارخواهد شد، نهایی شوند و جهت اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: در این راستا کمیسیون‌های پنج‌گانه در نشست معاونان که در شهریورماه برگزارمی‌شود تشکیل‌شده است که یکی از این کمیسیون‌ها به منطقه شش و ده محول شده که پیرامون مسائل و مشکلات مالی و بودجه‌ای حوزه دانشجویی بحث می کند و محورهای ده‌گانه موردبحث در این کمیسیون، امروز نیز در این کارگروه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت و دیدگاه‌ها و پیشنهادها در بخش دانشجویی در زمینه قرارداد و در زمینه تعدیل و صرفه‌جویی درراستای اجرای اقتصاد مقاومتی مطرح و موردبحث بررسی قرار گرفت تا پس از نهایی شدن در نشست معاونان جهت اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رضایی: به نظم پسا آمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید!
قالیباف: با تشدید فشار نمی‌توانید از ایران امتیاز بگیرید
نکونام در اصفهان نوید دبل داد
مراسم ختم زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری» +عکس
زلزله ۴.۷ ریشتری خراسان رضوی را لرزاند
فرانسه: دو دیپلمات ایران در روزهای آینده اخراج می‌شوند
گزارش واشنگتن پست از اختلاف نظر ترامپ و ونس درباره ایران
رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران
امارات: فعالیت‌های تجاری با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود
چرا نوجوانان بیشتر هیجانی هستند؟
اولین مدال طلای کشتی فرنگی جوانان دشت شد/ کشتی‌گیر ایران ضربه فنی شد!
برنامه بازی‌های نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا
عراقچی: پزشکیان اصلاح‌طلب است اما اصول‌گراست
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت براساس اولویت‌های کشور
اطلاعیه ثبت احوال برای عکس‌دار کردن شناسنامه داوطلبان کنکور
مدارس دولتی تقویت می‌شوند/ آمادگی برای آغاز "حضوری" سال تحصیلی جدید
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟
تثبیت مالکیت ۴۵ هزار ملک آموزش و پرورش در دستور کار
ایران، قربانی اقدامات تجاوزکارانه و حملات نظامی بوده است
راهنمای جامع خرید بهترین دوربین سونی؛ از عکاسی حرفه ای تا تولید محتوا با شرکت اطمینان
قبل از ثبت‌نام در کلاس نقاشی به این ۷ نکته توجه کنید
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top