تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/06/13 - 01:03
کد خبر: 280621

محمد محمدی مسعودی

۷ نمای نزدیک از حجت‌الاسلام محمدیان

۷ نمای نزدیک از حجت‌الاسلام محمدیان

روحیه پرکار، جهادی و تحول‌گرایانه در کنار سعه‌صدر و آرامش ایشان در پیشبرد امور، الگویی است برای مدیرانی که دوست دارند در تراز انقلاب اسلامی کار کنند و جوانانی که باید آینده‌ساز این انقلاب باشند.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمد محمدی مسعودی*// مسئولیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به‌لحاظ اینکه پل ارتباطی رهبری با دو قشر اساتید و دانشجویان محسوب می‌شود نسبت به بقیه نمایندگی‌های مقام معظم رهبری از حساسیت و پیچیدگی‌ها و ظرافت‌های خاصی برخوردار است. خصوصا نحوه تعامل با قشر جوان پرشور و احساسی، مطالبه‌گر و آرمانگرا. کوچک‌ترین حرکات و سخنان و رفتار کسی که این مسئولیت را می‌پذیرد، زیر ذره‌بین تیزبین دانشجویان و اساتید است. علاوه‌بر این، اداره کردن تشکیلات این نمایندگی که در همه دانشگاه‌های کشور گسترده است، مدیریتی کارآمد و پویا می‌طلبد. در مدتی که بنده بنا به مسئولیتم ارتباط مستقیم و نزدیک با حجت‌الاسلام محمدیان داشتم، نکاتی در ذهنم نقش بست که به بعضی از آنها اشاره‌ می‌کنم.

1- مهم‌ترین و کلیدی‌ترین خصوصیت ایشان، استاد اخلاق بودن ایشان بود که به‌رغم قبول مسئولیت سنگین نهاد، این شاخصه و رعایت تقوی و اخلاق در ایشان نه‌تنها کمرنگ نشد بلکه بیشتر تجلی پیدا کرد. درست هم همین است که درس اخلاق باید در میدان عمل پیاده شود تا منجر به رشد آدمی شود. یکی از درس‌های بنده از ایشان این بود که می‌شود و داریم کسانی را که در جمهوری اسلامی خالصا لوجه الله مسئولیت سنگین اجرایی قبول کنند و در دوران مسئولیت هم در تمامی حرکات و سخنان و تصمیمات برمبنای الهی عمل کنند نه مناسبات جناحی و سیاسی و مادی. از این لحاظ ایشان بحق نماینده آقا در دانشگاه‌ها بودند. به‌نظرم هر عزیز دیگری که این مسئولیت را قبول خواهد کرد باید بداند که رعایت تقوای الهی، اخلاق اسلامی و تواضع یک شاخص بسیار مهم از منظر استاد و دانشجو است، تا شخص خودش عامل نباشد سخنانش در دیگران اثری نمی‌کند.

2- ایشان از معدود مسئولانی بود که نگاه به ایشان و گوش دادن به سخنانش، توجه آدمی را به خداوند زیاد‌تر می‌کرد.

3- روحیه پرکار، جهادی و تحول‌گرایانه در کنار سعه‌صدر و آرامش ایشان در پیشبرد امور، الگویی است برای مدیرانی که دوست دارند در تراز انقلاب اسلامی کار کنند و جوانانی که باید آینده‌ساز این انقلاب باشند.

4- یکی از شاخصه‌های بارز ایشان تسلیم‌ناپذیری در برابر ظلم حتی در مقابل مسئولان رده‌بالای مملکتی است. به‌شخصه شاهد و مطلع بودم که فارغ از دسته‌بندی‌های جناحی و سیاسی و به‌صورت پدرانه و مشفقانه بسیاری از ظلم‌های صورت‌گرفته را پیگیری می‌کردند و دچار ملاحظه‌گری‌ها و مصلحت‌سنجی‌ها و بده وبستان‌های کثیف سیاسی نشدند.

5- البته این موارد ذکرشده درمورد شخص حاج‌آقا محمدیان است. در این تشکیلات عریض و طویل بسیاری از انسان‌های شریف خالصانه در حال خدمت هستند و صدالبته شاید افرادی هم پیدا شوند که در راستای منویات رهبری گام برندارند و با رفتار و تصمیمات و سخنان خویش، باعث بدبینی استاد و دانشجو به کل این نهاد و راس نهاد (که حاج‌آقا محمدیان بودند) بشوند. متاسفانه این امری است مرسوم که خطای یک فرد در یک نقطه را به کل سیستم و راس سیستم تعمیم می‌دهند. منشأ بسیاری از این قضاوت‌های سطحی نیز عدم فهم و تجربه کار مدیریتی و عدم داشتن اطلاعات کافی است.

6- نهاد نمایندگی به‌رغم تمام تلاش‌های صورت‌گرفته، همچنان مسیر زیادی تا رسیدن به قله دارد. امیدوارم مسئول جدید نهاد در پویایی بیشتر این مجموعه و حرکت به سمت آرمان‌ها با پیاده‌سازی استراتژی‌های هوشمندانه و به‌کارگیری جوانان مومن انقلابی، موفق باشد.

7- حجت‌الاسلام محمدیان در عمل نشان داد که لیاقت نمایندگی آقا را دارد و در تراز یک مدیر انقلاب اسلامی خدمت کرد. خسته نباشید به ایشان می‌گویم و امیدوارم که در سنگرهای دیگر خدمت به انقلاب موفق باشند. همچنین امیدوارم و دعا می‌کنم مسئول جدید نیز در عمل نشان دهد که به‌راستی نماینده آقا در دانشگاه است.

* دبیر اسبق تشکیلات اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای خرید چمدان خلبانی: همه نکاتی که قبل از خرید باید بدانید
نمایندگی لورچ کرج؛ اعزام فوری تعمیرکار به تمام مناطق کرج
خدمات فوری امداد خودرو ساوه غلامی
تعمیرکار تلویزیون پاناسونیک در تهران: خدمات تخصصی و حرفه ای برای دستگاه شما
فیفا کوتاه آمد/ داور جنجالی به جام جهانی برگشت
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
بیانیه فدراسیون درباره شایعه مطرح شده از سوی وزیر دولت آمریکا
ترکیب تیم ملی بلژیک مقابل ایران اعلام شد
حال و هوای تماشاگران ایرانی در آستانه بازی تیم ملی با بلژیک
ترکیب هجومی با ترس از خط دفاع
عربستان برابر اسپانیا چهارتایی شد
عارف: نوسان روزانه قیمت‌ها بیش از گرانی، مردم را تحت فشار روانی قرار داده است
قالیباف: تهدیدهای آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم /آماده پاسخ هستیم
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک
سهم مدارس و دهک‌های اقتصادی در کنکور زیر علامت سؤال
بیانیه شدیدالحن حزب الله علیه مذاکره با آمریکا
همان‌گونه که جسم به روزی مادی نیاز دارد، روح نیز به معرفت محتاج است
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران»
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top