تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/06/19 - 07:32
کد خبر: 281379

مصرف غیرعادلانه آب در شمال وجنوب تهران

رئیس شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران با اشاره به اینکه در 10 سال آینده برای تامین آب شهر تهران و استان تهران از استان‌های مجاور دست‌اندازی شده و به زور آب گرفته شده است، گفت: مصرف غیرعادلانه‌ای در شهر تهران در بخش آب وجود دارد به طوری که شهروندان منطقه یک مصرف آب بسیار بیشتری نسبت به شهروندان منطقه جنوب تهران دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، الهام فخاری رئیس شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران در همایش تبین وضعیت آب و فاضلاب شهرهای استان تهران با تاکید بر اینکه در شرایط بی‌آبی ادامه حیات می‌دهیم، گفت: از کلمه کم‌آبی که با احتیاط از آن صحبت  می‌شود باید بگوییم که با یک واقعیت بی‌آبی مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه زادگاه بنده اصفهان است و تجربه تلخی از بلعیده شدن اصفهان توسط بیابان از خود دارم،‌گفت: خشک شدن دریاچه ارومیه و یا سایر دریاچه‌های مهم کشور یک دست برای همه ما است.

وی ادامه داد: این بی‌آبی پیامدهای بدی برای کشور دارد و دشمنان از این بی‌آبی استفاده خواهند کرد پس ما باید مدیریت آب را توجه ویژه‌ای داشته باشیم اما متاسفانه مدیران دنبال کارهایی هستند که مردم آن را احساس نمی‌کنند.

رئیس شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران افزود: محور گزارش آب و پساب متمرکز در شهر تهران است و سهم آب شهرستان‌ها به دلیل گستردگی جمعیت پمپاژ شده و به شهر تهران منتقل شده است.

فخاری خاطرنشان کرد: در 10 سال گذشته از استان‌های مجاور دست‌اندازی کرده و آب گرفته‌ایم. این الگو جواب نداده است و نخواهد داد که تجربه آن را به خوبی در انتقال آب در استان‌های مرکزی دیدیم.

وی با اشاره به اینکه مسئولیت شوراها در این وضعیت بسیار مهم است، گفت: شوراها می‌توانند در اصلاح الگوی خدمات و سرویس‌دهی خدمات حوزه آب و پساب وضعیت خوبی را برای کشور به ارمغان بیاورد.

رئیس شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران افزود: شرکت‌های آبفا ظرفیت شوراها را خیلی پررنگ ندیدند در حالی که می‌توانند از ظرفیت‌های شوراها به خوبی در توسعه شبکه فاضلاب بهره‌گیری کنند.

فخاری ادامه داد: هنوز هم سیاست‌های تشویقی و تنبیهی برای حوزه آب تعریف نشده است و اگر هم اقداماتی شده این اقدامات برای کشورهای پرآب است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها باید همکاری خود را در مدیریت مصرف آب زیاد کنند، گفت: شهرستان‌های استان تهران نسبت به توسعه پیدا نکردن شبکه فاضلاب اعتراض دارند و معتقدند تمرکز بیشتر بر شهر تهران است.

رئیس شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران گفت:تفاوت سرانه آب در منطقه یک به بیش از 400 تا 500 لیتر مصرف می‌شود با مقایسه با مصرف آب در منطقه 17 نشان می‌دهد که مصرف آب در شهر تهران غیرعادلانه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ورود سرمربی پرسپولیس به رفتار بازیکن ازبکستانی
جزئیات رایزنی فرستاده ترامپ با رهبران حماس در مصر
رسانه عبری: تلاش‌های ترامپ برای بازکردن تنگه هرمز شکست خورده است
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
۴ وزن نخست کشتی فرنگی‌ جوانان جهان/ ناکامی فرنگی کاران ایران در رسیدن به فینال
هشدار انصارالله به عربستان درباره کشاندن جنگ به خاک یمن
دیدارهای مشاور ترامپ در قاهره
امنیت انرژی کشور با تصمیمات صحیح مدیریت شود
موضع وزارت صمت درباره خصوصی‌سازی سایپا چیست؟
مجید انصاری: پیگیری حقوقی خسارات تا احقاق حقوق کشور ادامه دارد
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
رونالدو: شاید این آخرین سال فوتبال من باشد
۴ مزیت بزرگ قالیشویی برای کسب و کار شما
مقایسه ثبت شرکت و خرید شرکت از نظر مزایا، معایب و ریسک‌های حقوقی
راهنمای تصمیم‌گیری برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری دارند!
احیای یکی از قدیمی‌ترین مسیرهای ارتباطی صنعت نفت در مسجدسلیمان
ابلاغ قانون موافقت‏ نامه مالیاتی بین جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش
نوری: صادرات علاوه‌بر ارزآوری می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند
پیشرفت توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی؛ نصب جکت ۱۱A با ۷۰۰ متر شمع‌کوبی
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top