تاریخ انتشار: 24 خرداد 1388 - 00:00:00
کد خبر: 283

اعتراض موسوی به افشاگری علیه هاشمی است!

اعتراض میرحسین موسوی و محسن رضایی به نتیجه انتخابات این دوره گفت: عصر امروز این 2نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم اعتراض خود را نسبت به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری به شورای نگهبان تقدیم کردند.

خبرنامه دانشجویان ایران:عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو باخبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس با اشاره به اعتراض میرحسین موسوی و محسن رضایی به نتیجه انتخابات این دوره گفت: عصر امروز این 2نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم اعتراض خود را نسبت به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری به شورای نگهبان تقدیم کردند.

کدخدایی با بیان اینکه میرحسین موسوی در اعتراض خود به شورای نگهبان نسبت به 7 مورد معترض است گفت: موسوی در اولین اعتراض خود تأکید کرده است که در مناظره‌ها مطالبی گفته شده که اتهام علیه شخصیت‌های نظام بوده است.

وی اضافه کرد: کارشکنی مسئولان فرمانداری‌ها در ارائه کارت ناظرین انتخاباتی،قبل از تجمیع دستی آرا نتایج اعلام شده، تعرفه‌های انتخاباتی در شعب اخذ رأی به خوبی توزیع نشده مانند شهرهای شیراز و تبریز، احمدی‌نژاد در صداوسیما تبلیغات اضافی داشته است، تیتر سایت‌های رجانیوز، فارس و ایرنا مبنی بر پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات و نقض ماده 40 جرائم نیروهای مسلح و استفاده از نظامیان و بسیج در میتینگ‌های تبلیغاتی احمدی‌نژاد از جمله موارد اعتراضی میرحسین موسوی نسبت به انتخابات ریاست جمهوری است.

سخنگوی شورای نگبهان در خصوص موارد اعتراضی محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری دهم که به این شورا ارسال داشته است گفت: رضایی براین اعتقاد است که بین 3.5 تا 7.5 میلیون رأی داشته است .

کدخدایی اضافه کرد: گزارش ناظرین رضایی از پای صندوق‌های رأی، تجمیع بیش از 1000 صندوق توسط ستادهای انتخاباتی وی، نظرسنجی‌های رسمی کشور و اظهارات مردم به رضایی و مسئولان ستاد وی از جمله دلایل اعتراض این نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم است.

کدخدایی تصریح کرد: مهدی کروبی نیز تا به حال به شورای نگهبان اعتراضی نسبت به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دهم اعلام نداشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top