تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/07/01 - 06:19
کد خبر: 283101

یادداشت/ حسین شریعتمداری

از سایه خود هم بترسید!

حمله تروریستی دیروز به وضوح از دست‌های خالی دشمن در مقابله با ایران اسلامی حکایت می‌کند و این فرصت را نباید نادیده گرفته و از دست داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «عبدالخالق عبدالله» مشاور سیاسی ولیعهد امارات در واکنش به حمله تروریستی دیروز اهواز نوشته است «حمله به یک هدف نظامی، اقدام تروریستی نیست و انتقال نبرد به داخل ایران یک تصمیم علنی است و در آینده افزایش خواهد یافت»!

به مصداق ضرب‌المثل معروف «پشه خودش چیست که فشار خونش باشد» باید توجه داشت که اساساً امارات فقط در قد و قواره یک تجارتخانه قابل ارزیابی است و از این روی اظهارنظر مشاور سیاسی ولیعهد این تجارتخانه در مقایسه با جایگاه فکسنی او کمترین ارزشی ندارد اما، این اظهارنظر را می‌توان و باید به عنوان  «نشتی یک بشکه» تلقی کرد. با این توضیح که اگرچه برای پی بردن به آنچه درون یک بشکه ریخته‌اند، باید سرپوش آن را برداشته و «در بشکه» را گشود، ولی چنانچه در بدنه بشکه سوراخی ایجاد شده و محتوای درون آن از این سوراخ به بیرون نشت کرده باشد، از این نشتی می‌توان به محتویات درون بشکه پی برد! اظهارات عبدالخالق عبدالله از این زاویه قابل ارزیابی است و از آنجا که امارات پادوی چشم و گوش بسته و نوکر بی‌اختیار آمریکا و رژیم صهیونیستی است و بدون اجازه آنها جرأت کمترین اظهارنظری را ندارد، می‌توان و باید اظهارات او را برخاسته و برگرفته از خواست آمریکا و رژیم صهیونیستی تلقی کرد. اظهارنظری که ارائه آن را برای در امان ماندن از پی‌آمدهای آن به یک پادوی دست‌چندم خود سپرده‌اند!

گروهک تروریستی الاحوازیه! سال‌هاست که در کپنهاک و در لندن دفتر و دستک دارد و آشکارا از سوی این دو دولت و برخی دیگر از کشورهای اروپایی حمایت می‌شود. همین دیروز یعقوب شوشتری یکی از یهودیان بهایی شده به عنوان سخنگوی این گروهک تروریستی، بیانیه گروهک را درباره حمله تروریستی اهواز قرائت کرد! وی پیش از این چند سفر آشکار به تل‌آویو و ریاض داشته است که تصاویر این سفرها و ملاقات‌هایش با ماموران امنیتی عربستان و رژیم صهیونیستی روی سایت این گروهک قابل مشاهده است.

مایک پمپئو وزیرخارجه آمریکا و جان بولتون مشاور امنیتی ترامپ پیش از این بارها از واژه «تابستان داغ ایران» خبر داده و اعلام کرده بودند که ایران در تابستان امسال شاهد شورش‌های خیابانی منجر به فروپاشی خواهد بود! و دیروز که آخرین روز تابستان امسال بود، رجزهای آنان به دیوار خورده و از شورش‌های پیش‌بینی شده آنها نه فقط خبری نبود بلکه جمهوری اسلامی ایران کماکان با اقتدار مثال‌زدنی در مقابل توطئه‌های ریز و درشت دشمنان تابلودار و بی‌تابلوی خود ایستاده بود.

از این روی برای خالی نبودن عریضه باید دست به کاری می‌زدند، حتی اگر این اقدام در حدواندازه یک حمله کور به نظامیان درحال رژه باشد که می‌دانند به روال جاری در تمام رژه‌ها، سلاح خالی از گلوله در دست دارند. و یا به رگبار بستن زن و کودکانی که به تماشای رژه آمده‌اند. همین جا تصور کنید که اگر به موشک‌های دوربرد و نقطه‌زن مجهز نبودیم، دشمنان قسم‌خورده چه به روز ایران و ایرانی می‌آوردند و چه فاجعه هولناکی را به مردم این مرز و بوم تحمیل می‌کردند. امید است کسانی که صنایع موشکی کشورمان را غیرضروری می‌دانستند، بر سر عقل آمده باشند! و از سوی دیگر در نظر آورید که با بهره‌گیری از همین موشک‌ها چه انتقام سختی در انتظار آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای اجق وجق سعودی و امارات خواهد بود.

گروهک تروریستی الاحوازیه در قد و قواره‌ای نیست که بخواهد هدف انتقام ما از خون شهیدانمان در اهواز باشد، آنها را به آسانی می‌توان قلع و قمع کرده و به خاک و خون کشید. هدف اصلی در این معرکه کشورهایی هستند که افسار این سگ‌های وحشی را در دست دارند و آنان را با پرتاب چند تکه استخوان به‌کار گرفته‌اند. از امیرمؤمنان علیه‌السلام است که سنگ را باید به همان سو پرتاب کرد که از آنجا آمده است.

حمله تروریستی دیروز به وضوح از دست‌های خالی دشمن در مقابله با ایران اسلامی حکایت می‌کند و این فرصت را نباید نادیده گرفته و از دست داد. به قول سعدی؛

چو دستت رسد مغز دشمن بر
آرکه فرصت فرو شوید از دل غبار

وقتی آمریکا و اسرائیل و پادوهای فکسنی آنها نظیر عربستان و امارات، حمله به نظامیان و زنان و کودکان را عملیات تروریستی نمی‌دانند! چرا باید مقامات و مسئولان نظامی و امنیتی آنها در هر نقطه دنیا که هستند و با هر پوششی که ظاهر شده‌اند، از آتش انتقام در امان باشند؟! مخصوصاً آن که هواداران جان بر کف ایران اسلامی در جای‌جای دنیا کم نیستند و جا دارد از این پس جرثومه‌های فساد و تباهی از سایه خود هم بترسند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس‌نوشت‌های خلاقانه دانشجویان اصفهانی در تجمعات روزانه دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی+ عکس
دولت در برابر محرومان؛ مسئولیتی فراتر از سامانه‌ها
تأکید بر تحقق شروط ایران با هدف پایان جنگ / شورای‌عالی امنیت ملّی چهارراه تدبیر امور کشور است
آغاز نام نویسی از کاندیداهای ریاست کمیته ملی پارالمپیک
سخن‌گفتن از امنیت، در زمانی که یمن مظلوم در زیر آتش سعودی است، معنایی ندارد
میثاق‌نامه ورزش؛ جان‌فدای ایران
اینستاگرام با ویدئوهای ۹۰ دقیقه ای رقیب یوتیوب می شود
سخن‌گفتن از امنیت، در زمانی که یمن مظلوم در زیر آتش سعودی است، معنایی ندارد
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
واکنش اتحادیه جهانی به طلای سنگین‌وزن؛ هدایتی عصر جدیدی را آغاز کرد
حضور ملی‌پوشان کاراته ایران در مسابقات روسیه؛ ترکیب تیم‌ها مشخص شد
نفوذ نامزدهای انتخاباتی آمریکا به دل چت بات‌ها برای بردن رقابت
قهرمانی کشتی فرنگی جلوه‌ای از اراده ملت ایران است
دست رد معترضان فرانسوی به سینه دولت؛ اعتراضات ادامه دارد
پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران و بحران بنزینی ترامپ در آستانه انتخابات
اتوبوس‌های برقی ۲۶ متری در راه تهران
اپل به مشکل نمایشگر آیفون دوئو اعتراف کرد
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
دادستان تهران خواستار ممنوعیت حضور مردان در مسابقات فوتبال بانوان شد
موج استقبال از آموزش مجازی؛ ثبت‌نام ۵۷ هزار نفری در دروس
بلاتکلیفی ۱۸ هزار کانتینر ایرانی در پاکستان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top