تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/07/11 - 13:30
کد خبر: 284766

برانکو مربی مقتدری است

کلهر گفت: برانکو مربی مقتدری است و در بازی پرسپولیس مقابل السد به جوانان فرصت بازی داد و فوتبال خوبی را از آنها دیدیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبر ورزشی، محمودکلهر درباره بازی پرسپولیس مقابل السد قطر در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: بازی بسیار خوب و منطقی از پرسپولیس شاهد بودیم و شاگردان برانکو به درستی اقدام به پرسینگ کردند و بازی را به کنترل خود درآوردند.

وی افزود: تیم السد در نیمه دوم خسته شد و شاگردان برانکو ازاین فرصت استفاده کردند و در ضد حملات از سرعت منشا و علیپور به درستی بهره بردند. سیامک نعمتی بسیار عالی بود و در دفاع راست به خوبی جای ماهینی را پر کرد.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه اگر پرسپولیس قهرمان شود فشار‌ها برروی سرمربی تیم ملی برای قهرمانی در جام ملت‌ها بیشتر خواهد شد، تصریح کرد: کی‌روش باید در جام ملت‌ها برای تیم ملی ایران قهرمانی به ارمغان بیاورد تا خودش را اثبات کند. همان‌طور که بین بازیکنان برای پوشیدن پیراهن تیم ملی رقابت وجود دارد بین مربیان بزرگ هم رقابت وجود دارد. کی‌روش باید بداند که با دفاعی بازی کردن مشکلی حل نمی‌شود.

کلهر ادامه داد: برانکو مربی مقتدری است و در بازی پرسپولیس مقابل السد به جوانان فرصت بازی داد و فوتبال خوبی را از آنها دیدیم. این اتفاق باید در تیم ملی هم بیافتد و فرصت بازی به بقیه بازیکنان جوان در تیم ملی داده شود. بازیکنانی هستند که برای بازی در تیم ملی ناز می‌کنند و بهتر است که از بازیکنان دیگری برای بازی در تیم ملی استفاده شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بار‌ها گفتیم که چرا بازیکنانی که آقای گل لیگ برتر شدند در جام جهانی نبودند و با اینکه در لیگ قهرمانان آسیا هم خیلی خوب و مثمرثمر ظاهر شدند اما در تیم ملی جایی نداشتند. این اتفاق انگیزه از بازیکنان را می‌گیرد. حتی بازیکنانی که در دسته ۲ اروپا بازی می‌کنند به تیم ملی دعوت می‌شوند و این موضوع ایراد کار کی‌روش است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
تشخیص سریع غذای فاسد با کمک بینی الکترونیکی
دارو‌های لاغری و کاهش رفتار‌های خشونت‌آمیز؛ یافته جدید دانشمندان
حضور قدرتمند دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه صنایع غذایی و کشاورزی
رویکرد متفاوت ایتالیا در قبال محدودیت شبکه‌های اجتماعی
کتاب «همرزمان حسین (ع)»؛ روایت مبارزه ائمه رهبر شهید
تولید سالانه ۹۳ میلیون مترمکعب گاز با فناوری بومی دانش‌بنیان‌ها
جلسه کارگروه همکاری دولت و دانشگاه برای آلودگی هوا برگزار شد
با محتوای سئوالان آزمون سمپاد بیشتر آشنا شویم
ترسیم نقشه راه پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت
پزشکیان: توسعه کشور با نخبگان خلاق و ریسک‌پذیر محقق می‌شود، نه با روزمرگی اداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top