تاریخ انتشار: جمعه 1397/07/13 - 16:50
کد خبر: 285008

دردسر جدید شفر به خاطر تیم ملی

در یکی، دو روز پیش فهرست تیم ملی بزرگسالان و امید برای اردوی مهرماه این تیم‌هابه واسطه فیفا دی اکتبر اعلام شد. نفرات دعوت شده برای حضور در این دو اردو باید هر چه‌زودتر خود را به اعضای کادرفنی این تیم‌ها معرفی کنند.

 به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، در یکی، دو روز پیش فهرست تیم ملی بزرگسالان و امید برای اردوی مهرماه این تیم‌هابه واسطه فیفا دی اکتبر اعلام شد. نفرات دعوت شده برای حضور در این دو اردو باید هر چه‌زودتر خود را به اعضای کادرفنی این تیم‌ها معرفی کنند.

در فهرست ۲۸ نفره تیم ملی بزرگسالان و همچنین گروه دوم نفرات دعوت شده به تیم امید روی هم ۱۱ نفر از تیم استقلال تهراندعوت شده‌اند تا استقلالی‌ها از این حیث رکورددار باشند و بالاتر از تمام تیم‌های دیگر قرار بگیرند. قائدتا آبی‌ها باید از این اتفاق خوشحال و خرسند باشند، اما روی دیگر ماجرا اصلا برای آنها قبل توجه و جالب نیست چون استقلالی‌ها این فرصت طلایی برای رسیدن به مرز آمادگی و هماهنگی بیشتر را در غیاب این بازیکنان از دست داده‌اند.

سیدحسین حسینی، روزبه چشمی، وریا غفوری، آرمین سهرابیان، پژمان منتظری و علی کریمی در تیم کی‌روش و امیرحسین کارگر، حسین حیدری، رضا آذری، مهدی قائدی و اللهیار صیادمنش توسط کرانچار دعوت شده‌اند و بعد از بازی معوقه با نفت مسجدسلیمان باید از جمع آبی‌پوشان جدا شوند. این در حالی است که طارق همام ستاره عراقی استقلال هم به خاطر مصدومیت نمی‌تواند تیم ملی عراق را همراهی کند. در کنار این نفرات مارکوس نیومایر و خسرو حیدری هم به دلیل مصدومیت فعلا قادر به تمرین کردن و همراهی آبی‌‌پوشان نیستند تا مشکلات استقلال در این روز‌ها بیشتر از قبل شود.

یکی از مهمترین مشکلات استقلال از ابتدای فصل و بعد از جدایی نفرات ارزشمندش این بود که آنها به هماهنگی لازم نرسیده بودند و شفر فرصت کافی برای این کار را نداشت. حالا هم این ماجرا دوباره تکرار می‌شود. استقلال زمان خوبی برای رسیدن به آمادگی داشت اما این فرصت از دست می‌رود چون در مجموع ۱۴ بازیکن این تیم نمی‌توانند در تمرینات حضور داشته و دو روز قبل از بازی با سایپا آنها گرد هم جمع خواهند شد.‌

می‌توان گفت از ترکیب اصلی این روزهای استقلال تنها مهدی رحمتی، میلاد زکی‌پور، فرشید اسماعیلی، روح‌الله باقری و مرتضی تبریزی در تمرینات می‌توانند حضور پیدا کنند و قطعا با این نفرات و چند بازیکن جوان دیگر نمی‌توان تمرین جدی برای هماهنگی بیشتر بین اعضای تیم انجام داد و نباید از پیرمرد آلمانی انتظار چندانی داشت.

استقلال بعد از آغاز مجدد بازی‌های لیگ هفته‌های سختی را پیش رو دارد. آنها ابتدا مقابل سایپای علی دایی باید بازی کنند و سپس در ورزشگاه آزادی میزبان سپاهان خواهند بود. آنها سپس به تبریز می‌روند و مقابل ماشین سازی قرار می‌گیرند.

باید دید سرنوشت تیم آبی‌پوش پایتخت به چه نحوی خواهد بود. آنها بعد از حذف از لیگ قهرمانان آسیا و شروع ناامید کننده در لیگ به شدت تحت فشار هستند و درخشش رقیب سنتی‌شان یعنی پرسپولیس در مسابقات‌ آسیایی و لیگ‌برتر هم کار  را دشوار‌تر کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
تخلف‌های رانندگی به رفتار عادی تبدیل شده است
ناتوانی واشنگتن در ارائه تضمین‌های امنیتی آشکار شده است
ایران آماده انتقال جنگ به خاک آمریکا است
واکنش وزیر بهداشت به کمبود پزشک در مناطق محروم
علیرضا بیرانوند به فجر شهیدسپاسی پیوست
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
اینستاگرام با ویدئوهای ۹۰ دقیقه ای رقیب یوتیوب می شود
قیمت آرد نان‌های صنعتی بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافت
عکس‌نوشت‌های خلاقانه دانشجویان اصفهانی در تجمعات روزانه دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی+ عکس
دولت در برابر محرومان؛ مسئولیتی فراتر از سامانه‌ها
تأکید بر تحقق شروط ایران با هدف پایان جنگ / شورای‌عالی امنیت ملّی چهارراه تدبیر امور کشور است
آغاز نام نویسی از کاندیداهای ریاست کمیته ملی پارالمپیک
سخن‌گفتن از امنیت، در زمانی که یمن مظلوم در زیر آتش سعودی است، معنایی ندارد
میثاق‌نامه ورزش؛ جان‌فدای ایران
اینستاگرام با ویدئوهای ۹۰ دقیقه ای رقیب یوتیوب می شود
سخن‌گفتن از امنیت، در زمانی که یمن مظلوم در زیر آتش سعودی است، معنایی ندارد
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
واکنش اتحادیه جهانی به طلای سنگین‌وزن؛ هدایتی عصر جدیدی را آغاز کرد
حضور ملی‌پوشان کاراته ایران در مسابقات روسیه؛ ترکیب تیم‌ها مشخص شد
نفوذ نامزدهای انتخاباتی آمریکا به دل چت بات‌ها برای بردن رقابت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top