تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/07/16 - 15:54
کد خبر: 285497

رد ادعای رئیس دیوان محاسبات

مشاور پارلمانی شهردار تهران گفت: نامه ای در خصوص بازنشستگی شهردار تهران از دیوان محاسبات دریافت نکرده‌ایم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، داریوش قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس، با اشاره به صحبت‌های عادل آذر رئیس دیوان محاسبات مبنی بر اینکه قانون منع بکارگیری بازنشستگان شامل شهردار تهران می‌شود و همچنین پاسخ کتبی در این باره به شهرداری داده شده است، گفت: پاسخی به شهرداری نیامده است.

وی ادامه داد: در ارتباط با  عدم شمولیت شهرداران در قانون منع بکارگیری بازنشستگان قانون صراحت دارد به هر حال شهرداران اساساً استخدام نمی‌شوند و بحث بازنشستگی آنها مطرح نیست.

وی بیان کرد: شهرداران برای دوره 4 ساله و از سوی شورای اسلامی شهر تهران انتخاب می‌شوند.  شورای شهر می‌تواند فردی را انتخاب کند که در بخش خصوصی مشغول به فعالیت باشد بنابر این بحث استخدام مطرح نیست؛ در نتیجه بحث بازنشستگی شهردار هم معنا و مفهومی ندارد.

مشاور پارلمانی شهردار تهران گفت: استدلال‌های خود را مبنی بر اینکه قانون بازنشستگی شامل حال شهردار نمی‌شود را ارائه کرده‌ایم؛ شورا هم نامه‌نگاری‌هایی در این زمینه با نهادهای ذیربط داشته اشت.

وی با بیان اینکه شورای عالی استان‌ها هم نامه‌نگاری‌هایی با مجلس در این باره انجام داده است، گفت:‌امیدواریم کار به نتیجه برسد.

قنبری با تأکید بر این موضوع که افشانی شهردار تهران اعلام کرده در مجموع مطیع قانون است،‌گفت: اما تأکید می‌کنم انتخاب شهردار قانون خاص خود را دارد.

وی ادامه داد:‌در قانون آمده است که شهردار نباید کمتر از 25سال سن داشته باشد اما سقف سن در نظر گرفته نشده است.

قنبری در خصوص شامل شدن قانون بازنشستگی برای معاونین و مدیران شهرداری گفت: قانون شامل حال آنها می‌شود و فقط در مورد شهردار موضوع متفاوت است.

مشاور پارلمانی شهردار تهران در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از مدیران،‌کارمندان شهرداری مشمول این قانون می‌شوند گفت: آمار دقیقی نداریم اما اعلام شده در کل کشور حدود 200 نفر شامل این قانون می‌شوند.

قنبری در خصوص زمان خروج مدیران بازنشسته از شهرداری تهران گفت: بر اساس قانون عمل می‌شود و تا هنگامی که فرجه قانونی آنها به اتمام نرسیده از سمت خود کناره‌گیری می‌کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران
انهدام یک پهپاد MQ۱ با آتش پدافند سپاه
صادرات نفت از تنگه هرمز شاید هرگز به سطح پیش از جنگ بازنگردد
گروه A جام جهانی ۲۰۲۶، گروهی یکدست با حضور میزبان
«حنظله» مرکز هولوکاست را هک کرد
خسروپناه: شهید رییسی در حکمرانی اجتماعی مرد میدان بود
پزشکیان: حل مشکلات کشور از حاشیه و با نظاره‌کردن امکان‌پذیر نیست
راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران
نوسازی تجهیزات به جای شوک قیمتی
زلفی‌گل: شهید رئیسی منافع ملی را بر همه ملاحظات ترجیح می‌داد
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top