تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/07/17 - 18:04
کد خبر: 285644

دلیل تذکر به وزارت ارتباطات در زمینه فیلترینگ

رئیس هیات مدیره زیرساخت با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی در مکاتباتی با وزارت ارتباطات، از نحوه مدیریت در فیلترینگ انتقاداتی داشته، گفت: این تذکر به دلیل وجود تفاوت در دیدگاه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حمید فتاحی در گفتگو با مهر درباره دریافت نامه انتقاد و تذکر مرکز ملی فضای مجازی از عملکرد شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت ارتباطات، درباره مسدودسازی فیلترشکن ها و بی اطلاعی دکتر صادق عباسی شاهکوه مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از این نامه و گزارش عملکرد، توضیح داد.

وی با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی در نامه ای به وزارت ارتباطات درخصوص اعمال فیلترینگ انتقاداتی وارد داشته است، ادامه داد: در این رابطه نمایندگان وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات زیرساخت در جلساتی با مرکز ملی فضای مجازی، این موضوع را بررسی کردند.

معاون وزیر ارتباطات گفت: در این جلسات دکتر عباسی شاهکوه حضور نداشته و اظهار بی اطلاعی وی از موضوع، به رغم اظهارات رئیس مرکز ملی فضای مجازی، به همین دلیل بوده است.

فتاحی با تاکید براینکه مرکز ملی فضای مجازی مواردی را به وزارت ارتباطات تذکر داده و دکتر عباسی در جریان نبوده است، اضافه کرد: مشخصا می گوییم که مواردی در جلسات به صورت خاص از سمت مرکز ملی فضای مجازی به وزارت ارتباطات مطرح شد و ما نیز نحوه عملکردمان را اعلام کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که ضعف عملکرد مطرح شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی در زمینه فیلترینگ، مربوط به چه مواردی است توضیح داد: مواردی در جلسات مشترک مطرح شد که به موضوع مدیریت گیت وی اینترنت مربوط می شود. دراین زمینه ما استدلالات و دلایلمان را مطرح کردیم.

رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه انتقاد به نحوه عملکرد در اعمال فیلترینگ بوده است، افزود: بیشترین بحث به تفاوت نظر در اعمال فیلترینگ مربوط می شود و نقاط ضعف، به صورت مصداقی قابل عنوان نیست.

فتاحی با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی انتظاراتی غیر از آنچه که توسط وزارت ارتباطات تابه حال عمل شده، داشته است، گفت: ما نیز در مقابل استدلالاتی داشتیم و اینها به صورت مکاتباتی با مرکز ملی فضای مجازی مطرح شد، اما هنوز نهایی نشده است.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه گلایه و تذکرات همچنان سرجای خود است، تاکید کرد: اپراتورهای ارتباطی به عنوان مجریان فیلترینگ، در موضوع مدیریت ترافیک اینترنت، از یک فرمانده واحد برخوردار نیستند. برای مثال دستور قضایی درباره فیلترینگ به تمامی اپراتورها ابلاغ شد اما نحوه اجرا متفاوت بود.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه وزارت ارتباطات در زمینه فیلترینگ برای اپراتورهای ارتباطی، قوانین تعیین نمی کند، گفت: ماده ٢١ قانون جرایم رایانه ای، اپراتور سرویس دهنده لایه دسترسی اینترنت را موظف کرده که دستور قضایی را اعمال کند.

وی با بیان اینکه در مکاتبات مرکز ملی فضای مجازی با وزارت ارتباطات به روش ها و چند و چون موضوع اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد: آنچه که مدنظر مرکز ملی فضای مجازی است مصداق فنی دارد و شاید منظور این است که اپراتورها، آنچه که مدنظر این مرکز بوده را به خوبی اعمال نکرده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
حضور خانواده مرحوم محمدمهدی محمدی در دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top