تاریخ انتشار: شنبه 1397/07/21 - 18:39
کد خبر: 286158

رئیس سازمان فناوری اطلاعات منصوب شد

با بازنشستگی «رسول سراییان»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی حکمی «ناظمی اشنی» را به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات منصوب کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی امیر ناظمی اشنی را به عنوان معاون وزیر و رئیس جدید سازمان فناوری اطلاعات منصوب کرد.

در  این حکم آمده است: «باتوجه به ابلاغ قانون جدید ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان و نظر به مشمولیت قانون مذکور برای رسول سرائیان، ضمن تشکر از تلاش های ارزشمند وی برای تغییر استراتژی سازمان به عنوان یک سازمان توسعه ای به جای یک سازمان پروژه گرا و تقویت بخش خصوصی به ویژه کسب و کارهای نوپای دیجیتالی، توسعه زیرساخت های دولت الکترونیک و شتاب بخشی به ارایه خدمات دولت الکترونیکی و پیشبرد اهداف سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات با کمک بخش خصوصی و همه ذی نفعان، باتوجه به تجارب ارزشمندتان در امور مدیریتی، به موجب این حکم جنابعالی را به سمت «معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات» منصوب می کنم.»

امیر ناظمی اشنی دارای دکتری مدیریت فناوری از دانشگاه علامه طباطبایی است و مدیریت گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور را برعهده داشت و علاوه بر آن مجری پروژه نقشه راه خدمات بانکداری جامع، مدیر روش شناسی پروژه نقشه راه صنایع الکترونیک مخابرات ایران و مدیر روش شناسی طرح نقشه راهبردی توسعه امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور را در رزومه کاری خود دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top