تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/07/23 - 11:20
کد خبر: 286414

ظلم جدید مجلس علیه معلمان

به‌عنوان مثال طرح رتبه‌بندی معلمان باید همزمان با اجرای سند تحول بنیادین آغاز و اجرا می‌شد اما هماهنگی میان این دو نیست. طرح معلم تمام وقت به غیرکارشناسی‌ترین شکل ممکن تدوین شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خانه ملت، اسدالله عباسی با انتقاد از نحوه اجرای "طرح معلم تمام وقت"، گفت: اگرچه این طرح در سند تحول بنیادین آمده است و مطابق آن "برقراری الگوی جبران خدمات و تامین رفاه نیروی انسانی در خور منزلت فرهنگیان با توجه به لزوم تمام وقت شدن آنان"، پیش‌بینی شده است اما باید گفت؛ عدم طراحی و تصویب نظام خدمات مناسب برای فرهنگیان و محدود کردن تمام وقتی معلمان به اضافه شدن 6ساعت به ساعات تدریس موظف آنان، برداشتی ناصحیح از سند تحول و اجحافی بزرگ در حق معلمان است. طرح رتبه‌بندی معلمان باید همزمان با اجرای سند تحول بنیادین آغاز و اجرا می‌شد.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای ناقص سند تحول بنیادین  و برداشت‌های اشتباه از آن، ادامه داد: به‌عنوان مثال طرح رتبه‌بندی معلمان باید همزمان با اجرای سند تحول بنیادین آغاز و اجرا می‌شد اما هماهنگی میان این دو نیست. طرح معلم تمام وقت به غیرکارشناسی‌ترین شکل ممکن تدوین شده است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش باید به درک درستی از اسناد بالادستی برسد و این وزارتخانه را دستخوش رفتارها و تصمیمات سیاسی نکند چراکه دیگر امیدی به بهبود شرایط نخواهد بود، اضافه کرد: طرح معلم تمام وقت به غیرکارشناسی‌ترین شکل ممکن تدوین شده است چراکه 36 ساعت کار مداوم برای معلم در مدرسه جزء خستگی و فرسودگی عایدی به دنبال ندارد. اگرچه این طرح در زیرمجموعه سند تحول بنیادین آمده اما این به معنای حضور تمام وقت معلم بر سرکلاس نیست بلکه باید 36ساعت در مدرسه فعالیت کرده یا به نوعی با مطالعه، انجام کار پژوهی و آموزشی و... به آموزش و پرورش خدمت کند نه آنکه تمام 36سال را تدریس کنند! طرح معلم تمام وقت به معنای حضور تمام وقت معلم بر سرکلاس نیست بلکه باید 36ساعت در مدرسه فعالیت کند.

عباسی در حالی که معتقد است معلم باید مطالعه، مهارت، حوصله و بهداشت روانی و روحی لازم را برای حضور در کلاس درس را داشته باشد، اظهارکرد: اگرچه این طرح در زیرمجموعه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است اما این به معنای حضور تمام وقت معلم بر سرکلاس نیست بلکه باید 36ساعت در مدرسه فعالیت کرده یا به نوعی با مطالعه، انجام کار پژوهی و آموزشی و... به آموزش و پرورش خدمت کند نه آنکه تمام 36سال را تدریس کنند! افزایش دریافتی معلمان به این شکل عادلانه نیست عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه افزایش ساعت کاری معلمان کیفیت کار را پایین می‌آورد چراکه آن‌ها به شدت خسته خواهند شد، افزایش دریافتی معلمان به این شکل را عادلانه ندانست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top