تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/08/06 - 00:43
کد خبر: 288191

واکنش ترامپ به تیراندازی در پیتسبورگ

علی‌رغم کشته شدن دست‌کم 7 نفر در تیراندازی در پیتسبورگ، رئیس‌جمهور آمریکا باز هم حاضر نشد وجود ایراد در قوانین حمل سلاح در کشورش را بپذیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید که بهتر بود کنیسه یهودیان که روز شنبه هدف یک تیراندازی قرار گرفت، دارای محافظین مسلح می‌بود.

روز شنبه در جریان یک تیراندازی در یک کنیسه در پیتسبورگ، دست‌کم 7 نفر جان خود را از دست دادند. این حادثه باعث شد تا باز هم رئیس‌جمهور آمریکا با همان سوال قدیمی در خصوص قوانین حمل سلاح مواجه شود که از جانب بسیاری، عامل اصلی کشته شدن هزاران نفر در آمریکا در هر سال به‌شمار می‌رود.

رئیس‌جمهور آمریکا اما مدعی شد که آنچه در پیتسبورگ رخ داده، ربط چندانی به قوانین مربوط به سلاح ندارد بلکه کنیسه هدف قرار گرفته می‌باید از محافظین مسلح برخودار می‌بود.

دونالد ترامپ گفت: «اگر آنها در داخل معبد نوعی حفاظت داشتند، شاید شرایطی کاملا متفاوت به‌وقوع می‌پیوست. اما چنین محافظتی را نداشتند و او (فرد مهاجم) متاسفانه قادر بود کارهایی را انجام دهد که نباید می‌توانست به آنها مبادرت ورزد.»

جمهوری‌خواهان به‌طور کلی و شخص دونالد ترامپ به طور ویژه بر آزادی حمل سلاح تاکید دارند. آزادی حمل سلاح توسط شهروندان از اصول قدیمی قانون اساسی آمریکاست که بر مبنای یک باور ماکیاولیستی شکل گرفته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
اسرائیل در نتیجه موشک‌های ایران فلج شد
آغاز فرصت ثبت نام در دستیاری دندانپزشکی
چرا نقش استادان دانشگاه فراتر از کلاس درس است؟
زمان برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد
مهلت دفاع از پایان نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۵ تمدید شد
هشدار دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
واشنگتن را تنبیه کنید
حملات نظامی، امنیتی و سایبری به رژیم صهیونیستی موفقیت‌آمیز بود
تغییر مقصد پروازهای بازگشت حجاج
حمل و نقل عمومی فعلا رایگان می‌ماند
AFC مجوز حرفه‌ای ۶ تیم را تایید کرد
کشورهای منطقه مراقب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند
پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی قرار گرفت
هرگونه تجاوز با پاسخ متقابل زیرساختی روبه‌رو می‌شود / نوبت تغییر محاسبات دشمن است
اصابت موشک به شمال حیفا
اراضی اشغالی را هدف قرار دادیم
پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد
در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top