تاریخ انتشار: شنبه 1397/08/19 - 08:40
کد خبر: 289717

توصیه مجتبی محرمی به پرسپولیسی ها برای بازی با کاشیما

محرمی گفت: نکته‌ای که بازیکنان پرسپولیس باید آن را رعایت کنند، عدم انجام بازی احساسی است تا موقعیت‌های خود را خراب نکنند و بتوانند از فرصت‌های خود، نهایت بهره را برای گشودن دروازه حریف ببرند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مجتبی محرمی درباره دیدار برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا بین تیم‌های فوتبال پرسپولیس و کاشیما آنتلرز ژاپن گفت: فکر می‌کنم یکی از بزرگترین بازی‌های تاریخ فوتبال باشگاهی آسیا در یک دهه اخیر برگزار می‌شود. پرسپولیس با کمبود بازیکن، به دلیل محرومیت از حضور در نقل و انتقالات، خودش را به فینال رسانده است و حالا می‌خواهد با هوادارانش جشن قهرمانی بگیرد. بازیکنان نباید دچار استرس شوند.

پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس ادامه داد: تمام نگاه‌ها به این بازی ملی است. فکر می‌کنم تمام آنهایی که موفقیت باشگاهی برایشان اهمیت داشته باشد، بخواهند تا پرسپولیس نتیجه بگیرد.

وی ضمن اشاره به شکست دو بر صفر پرسپولیس مقابل نماینده ژاپن در بازی رفت، تصریح کرد: اگر شاگردان برانکو ایوانکوویچ بتوانند در همان دقایق ابتدایی گل بزنند، حریفشان در ورزشگاه آزادی که مملو از تماشاگر خواهد بود، دچار استرس می‌شود به همین دلیل دقایق نخست این دیدار برای پرسپولیس اهمیت زیادی دارد.

محرمی افزود: تماشاگران پرسپولیس باید با تمام وجود به تشویق تیم در طول ۹۰ دقیقه بپردازند. بازیکنان پرسپولیس را طوری شارژ کنند که اگر نتوانستند در نیمه نخست گلی بزنند، دچار اضطراب نشوند و بازی خودشان را انجام دهند.

پیشکسوت فوتبال ایران درباره سبک بازی نماینده ژاپن در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا تصریح کرد: کاشیما آنتلرز تیمی کاملاً حرفه‌ای است، آنها هر چند روز یکبار در لیگ داخلی خود بازی می‌کنند. بازیکنان باکیفیتی در این تیم حضور دارند که هر کدام می‌توانند با کسب یک موقعیت، زهر خود را بریزند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نکته‌ای که بازیکنان پرسپولیس باید آن را رعایت کنند، عدم انجام بازی احساسی است تا موقعیت‌های خود را خراب نکنند و بتوانند از فرصت‌های خود، نهایت بهره را برای گشودن دروازه حریف ببرند. برانکو ایوانکوویچ نشان داده است که بازیکنان خود را خیلی خوب می‌تواند برای چنین دیدارهایی مدیریت کند. به همین دلیل فکر می‌کنم شانس پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی کم است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات افزایش واریز ۵۰۰ هزارتومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر
میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند
اسامی ۳۵ نماینده امضاکننده استیضاح عراقچی منتشر شد
بختیاری‌زاده:می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم؛ بازیکنان فداکاری می‌کنند
نکونام: خیلی نمی خواهند ما نتیجه بگیریم/ دفعه بعد با امیدها می‌آییم
گودرزی: برای خوشحالی هواداران استقلال با تمام وجود می‌جنگیم
سفیر جدید هند در ایران به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
دیدار مجمع نمایندگان استان تهران با وزیر امور خارجه
شمار قربانیان حملات عربستان در یمن به ۳۸۵ شهید و زخمی رسید
استقلال دومین تیم قطری را به زانو درآورد
غریب‌آبادی: ایران از دیپلماسی استقبال می‌کند
خلیل‌زاده: AFC باید برای تراکتور کاری کند؛ شرایط جوانمردانه نیست
ادعای ترامپ: انتخابات آمریکا تأثیری بر تصمیمم در قبال ایران ندارد
سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق ندارد در تنگه هرمز مداخله نماید
رئیس اقلیم کردستان عراق: مانع حمله گروه‌های معارض به ایران شدیم
آژیر هشدار در جنوب عربستان فعال شد
افزایش پاداش مدال‌آوران المپیک جوانان
عراقچی: پاسخگو کردن دشمنان این آب و خاک ضرورتی انکارناپذیر است
بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت اتهامات بی‌اساس انگلیس
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در تنگه هرمز
روز بزرگداشت حافظ +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top