تاریخ انتشار: شنبه 1397/08/26 - 17:32
کد خبر: 290753

۱۸۰ دانشگاه زیر چتر حمایت وزارت علوم

معاون پژوهش، تحقیقات و فناوری وزارت علوم گفت: ۱۸۰ دانشگاه، ۲۶ پژوهشگاه و ۱۹۳ مرکز رشد موردحمایت وزارت علوم قرار دارند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، مسعود برومند بعدازظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، بابیان اینکه همکاری و هم‌افزایی در این پژوهشگاه کم به نظر می‌رسد، اظهار کرد: امروز کشور در هجمه اقتصادی سختی قرارگرفته است و ریال ارزش خود را در برابر ارز خارجی ازدست‌داده اما این ریال به‌راحتی به دست نمی‌آید و این نشان می‌دهد که ریال هنوز ارزش دارد. یک تولیدکننده باید برای به دست آوردن ریال سختی‌های فراوانی بکشد و با صادرات تولیدات خود ریال حاصل از آن را به کشور وارد کند.

وی گفت: وقتی می‌خواهند بودجه‌های عمومی را توزیع کنند به سمت عملکرد می‌روند و تلاش می کنند منابع را درجایی تخصیص کنند که آورده داشته باشد و این مهم بر لزوم تلاش ویژه تاکید دارد.

معاون پژوهش، تحقیقات و فناوری وزارت در بخش دیگری با اشاره به اینکه این پژوهشگاه دانشجو می‌پذیرد که همین موضوع چالش هایی را ایجاد می‌کند، گفت: برخی معتقدند پژوهشگاه نباید دانشجو بپذیرد این در حالی است که ایجاد فضایی توسعه‌یافته منوط به همکاری با دانشگاه‌ها است.

برومند بابیان اینکه باید میان علم و دانشگاه همکاری و هم‌افزایی وجود داشته باشد، گفت: ارتباط پژوهشگاه باید با صنعت به صورت خاص برقرار شود، لازم است دانشجوبان با حضور در حوزه صنعت به کسب تجربه بپردازند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه البرز استانی صنعتی است که فضای توسعه دارد، گفت: البرز با مشکلاتی نیز دست و پنجه نرم می‌کند، صنایع کوچک و بزرگ با واردات مواد اولیه مشکل‌دارند، باید تلاش کنیم این مواد را به تولید داخل تبدیل کنیم.

معاون پژوهش، تحقیقات و فناوری وزارت علوم گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی دوره خاصی را طی می‌کند باید شرایط فعلی زمینه توسعه پژوهشگاه مواد و انرژی را فراهم کنیم.

برومند اضافه کرد: پژوهشگاه مواد انرژی با حجم تخصص و توانایی‌های خود می تواند رئیس سازمان را از درونش انتخاب کند و این یک استراتژی است به شرط آنکه فضای درونی امکان‌پذیر باشد.

وی در پایان تصریح کرد: ۱۸۰ دانشگاه، ۲۶ پژوهشگاه و ۱۹۳ مرکز رشد مورد حمایت و تسهیلات وزارت علوم قرار دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
پیام خداحافظی پورعلی گنجی از هواداران پرسپولیس
پاکستان: آمریکا و ایران به توافق صلح نزدیک شده‌اند
رئیس‌کل بانک مرکزی برای شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد
سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ افزایش یافت
مشهد در آستانه موج بزرگ زیارت
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
سومی آقایان و چهارمی بانوان در روز دوم لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا
یک پرسپولیسی سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان شد
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top