تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/05/20 - 17:49
کد خبر: 561487

مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد

مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد

رئیس دانشگاه ایلام گفت: مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ همایون مرادنژادی در گفتگو با مهر با اشاره به دریافت مجوز راه‌اندازی ۵ رشته تحصیلی جدید در این دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجوز سه رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دو رشته در مقطع کارشناسی برای دانشگاه ایلام صادر شده است و این اقدام، گامی مؤثر در جهت ارتقای ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه و پاسخگویی به نیازهای علمی و مهارتی استان و کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در مقطع کارشناسی ارشد، رشته‌های مهندسی برق-سیستم‌های انرژی الکتریکی، مهندسی عمران-محیط زیست و مهندسی برق-الکترونیک قدرت و ماشین‌های الکتریکی به جمع رشته‌های تحصیلی دانشگاه اضافه شده‌اند، افزود: این رشته‌ها با هدف تأمین نیروی متخصص در حوزه‌های فنی و مهندسی و پاسخگویی به نیازهای صنایع و پروژه‌های عمرانی استان و کشور طراحی شده‌اند و دانش‌آموختگان این رشته‌ها می‌توانند نقش مؤثری در توسعه زیرساخت‌های استان ایفا کنند.

رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه در مقطع کارشناسی نیز رشته‌های میکروبیولوژی و زبان و ادبیات فارسی (ویژه دانشجویان بین‌الملل) راه‌اندازی می‌شود، تصریح کرد: رشته میکروبیولوژی با هدف تقویت حوزه‌های علوم پایه و پژوهش‌های زیستی و رشته زبان و ادبیات فارسی ویژه دانشجویان بین‌الملل با هدف جذب دانشجویان غیرایرانی و توسعه دیپلماسی علمی و فرهنگی دانشگاه طراحی شده است و این اقدام، گامی در جهت بین‌المللی‌سازی دانشگاه ایلام محسوب می‌شود.

مرادنژادی با تأکید بر اینکه هدف از توسعه این رشته‌ها، ارتقای کیفیت آموزشی، افزایش توان پژوهشی و تقویت پیوند دانشگاه با نیازهای بازار کار استان و کشور است، خاطرنشان کرد: با اضافه شدن این رشته‌ها، دانشگاه ایلام گام‌های مؤثری در جهت تنوع‌بخشی به دوره‌های تحصیلی و پاسخگویی به نیازهای روز جامعه برداشته است و امیدواریم با جذب دانشجویان مستعد و بهره‌گیری از اساتید مجرب، شاهد تربیت نیروهای متخصص و کارآمد در این رشته‌ها باشیم.

وی در پایان با قدردانی از همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در صدور این مجوزها، خاطرنشان کرد: دانشگاه ایلام با برنامه‌ریزی دقیق و تأمین زیرساخت‌های لازم، آمادگی کامل برای راه‌اندازی این رشته‌ها را دارد و امیدواریم با استقبال دانشجویان از این رشته‌ها، شاهد افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی و همچنین رشد علمی استان باشیم و این اقدام، گامی مؤثر در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای دانشگاه و استان ایلام خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top