تاریخ انتشار: شنبه 1397/09/03 - 09:37
کد خبر: 291622

توتال پیش‌بینی کرد نفت اوپک کاهش تولید چشمگیری داشته باشد

پاتریک پویان» مدیر عامل شرکت نفت «توتال» روز جمعه اعلام کرد، سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) بدون شک تولید نفت خود را در واکنش به کاهش قیمت‌های نفت در طول چند هفته گذشته به شدت کاهش خواهد داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، «پاتریک پویان» مدیر عامل شرکت نفت «توتال» روز جمعه اعلام کرد: «سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) بدون شک تولید نفت خود را در واکنش به کاهش قیمت‌های نفت در طول چند هفته گذشته به شدت کاهش خواهد داد.»

احمد الکعبی نماینده امارات در اوپک نیز روز سه شنبه اعلام کرد توافق اساسی در بطن سازمان کشور‌های صادر کننده نفت برای کاهش تولید در نشست آتی وزیران، که در تاریخ ششم ماه دسامبر در وین برگزار می‌شود، صورت گرفته است.

وی افزود: «با این وجود در خصوص سقف کاهش تولید نفت، لازم است بین اعضاء توافق و تفاهم حاصل شود.»

الکعبی که در مصاحبه با روزنامه «البیان» سخن می‌گفت، تصریح کرد: «کمیته نظارت مشترک وزیران اوپک (جی ام ام سی) به تجزیه و تحلیل بازار ادامه می‌دهد و نتایج مربوط به آن را پیش از نشست وین اعلام خواهد کرد.»

احمد الکعبی در ادامه گفت: «قطعا امارات با تصمیم گیری اوپک هماهنگ خواهد بود.»

همچنین مدیر عامل شرکت نفت «توتال» در ادامه صحبت هایش تصریح کرد: «بدون شک سازمان کشور‌های صادر کننده نفت کاهش بزرگ در تولید نفت را اعلام خواهد کرد و تصور می‌کنم روسیه نیز به آن‌ها خواهد پیوست.»

در بازاری که به طور فراوان توسط عربستان سعودی، روسیه و آمریکا نفت عرضه می‌شود، به دلیل ترس از کاهش تقاضا در سال دو هزار و نوزده میلادی، نفت برنت دریای شمال بیش از ۲۵ درصد از نقطه اوج قیمتی‌اش در ۴ سال گذشته را از دست داد؛ به طوری که در سوم اکتبر بهای هر بشکه نفت برنت به ۸۶ دلار و ۷۴ سنت رسیده بود.

در اوایل ماه اکتبر قیمت نفت خام دریای برنت با گذر از مرز ۸۶ دلار به بالاترین میزان خود در ۴ سال اخیر رسید؛ از آن پس، اما بازار نفت روز‌های بسیار بدی را پشت سر گذاشت تا این محصول اکنون فاصله چندانی با کف قیمتی خود در سال ۲۰۱۸ میلادی نداشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top