تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/09/05 - 11:30
کد خبر: 291871

آمار جالب یک استقلالی

مهاجم گیلانی استقلال موفق شد در اهواز یک گل سه امتیازی برای تیمش به ثمر برساند تا آبی‌پوشان به یک پیروزی با ارزش خارج از خانه دست یابند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، شاگردان وینفرد شفر در هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر در حالی به مصاف تیم همنام خوزستانی شان رفتند که حریف آنها در دریایی از مشکلات غرق بود. آبی پوشان تهران نیز باتوجه به نتایج هفته‌های اخیرشان، در این بازی به پیروزی نیاز داشتند که در نهایت نیز به این هدف خود رسیدند.روح الله باقری مهاجم گیلانی آبی پوشان توانست تک گل سه امتیازی تیمش را در این بازی به ثمر برساند تا شاگردان شفر به لطف همین یک گل، امتیازات کامل این بازی خارج از خانه را به دست آورند.

این اولین گل روح الله باقری برای استقلال در لیگ برتر و سومین گل وی با پیراهن استقلال بود. قربانی دو گل قبلی اش را در جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا برای آبی پوشان زده بود اما تاکنون در لیگ برتر برای تیمش گلزنی نکرده بود.

با اولین گلی که باقری در لیگ به ثمر رساند، تبدیل به اولین و تنها بازیکن استقلال شد که در این فصل موفق به زدن گل در سه تورنمنت مختلف شد.

باتوجه به حذف تیم استقلال از جام حذفی، حالا دیگر هیچ بازیکن استقلال این شانس را ندارد که در این فصل برای این تیم سه گانه کند تا روح الله باقری بازیکن منحصر به فرد آبی پوشان در این فصل باشد.

باقری فصل گذشته در تیم لیگ یکی خونه به خونه بازی می‌کرد و یکی از خریدهای کم سر و صدا اما موفق آبی پوشان در این فصل بود. وی به رغم این که تا هفته سیزدهم گلی برای تیمش به ثمر نرسانده بود اما بازیهای قابل قبولی در خط حمله آبی پوشان انجام داده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | رضایی: همین که قیمت نفت بالا می‌رود تعدادی از مسئولان دولتی ما نگران می‌شوند و با عجله به کمک ترامپ می‌آیند
سازوکار تاثیر جنگ با ایران در نتیجه انتخابات اخیر آمریکا
فیلم | ظهره‌وند: مذاکره برای جمع‌آوری اطلاعات و شناسایی سوژه عملیات است!
فیلم | جلیلی: نمی‌شود ما همهٔ تکالیف NPT را انجام دهیم و از هیچ حقی برخوردار نشویم
همتی مسئول اصلی گرانی دلار است
هکرها با دمای بانک خون فرانسه بازی کردند
رئیس جمهور مصوبه جدید شرکت مجدد در آزمون دستیاری پزشکی را ابلاغ کرد
شکست جمهوریخواهان در انتخابات سیلی سنگین ملت ایران به ترامپ بود
زن؛ میان خانواده و جامعه، نه در برابر یکی از آن‌ها
زلزله ۳ تریلیون دلاری در بورس آمریکا
حذف خاموش از سفره کالابرگ/یک میلیون خانوار پشت خط کالابرگ
از حماسه تا زندگی؛ روایت‌های سینمای مقاومت
جمهوری‌خواهان در برابر ترامپ / اول آمریکا یا اول اسرائیل؟
انتقاد عضو اتاق بازرگانی از اقامت خانواده مدیرعامل شستا‌ در خارج از کشور
کنایه فعال اصلاح طلب به توهین دایی و فردوسی پور به سرود ملی ایران
فیلم | روایت سعید جلیلی از چگونگی تغییر ادبیات دشمن نسبت به قدرت ایران در تنگه هرمز
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top