تاریخ انتشار: شنبه 1397/09/10 - 09:11
کد خبر: 292472

محمدرضا کردلو

این واقعاً شبکه شماست؟!

این واقعاً شبکه شماست؟!

مسعود فراستی با گفتن این جمله که «من با احترام به مخاطب شما جمله‌ام را تمام و برنامه را ترک می‌کنم» در واقع خود را از شر بی‌حرمتی‌‌های ممتد این مجری سطحی نجات می‌دهد.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدرضا کردلو// فکر می‌کنم مجری بددهان شبکه شما؛ که گویا از مرتبطان یکی از فیلم‌‌های سخیف روی پرده هم هست و در کانال سینمایی برادرش بارها و بارها از فیلم‌‌های سخیف دفاع کرده، این روزها سخت به دنبال دیده شدن است.

این مجری معلوم‌الحال که با یقه جر دادن و زنجیر پاره کردن و کارهای ژانگولری‌‌‌‌‌اش، شبکه «شما» را هم به شبکه‌ای بدحاشیه تبدیل کرده، این هفته با یک بی‌ادبی تمام و کمال، مرزهای دیده شدن را درنوردید و شهره عام و خاص شد. شهره به بی‌ادبی در مقابل کسی که با همه اخلاق‌های خاص و قابل نقدش، بالاخره به‌عنوان یک میهمان در برنامه حضور پیدا کرده و حتما اگر برنامه یا شبکه، سر و صاحب درست و درمان داشت، باید قواعد مراعات میهمان و مبادی آداب بودن رعایت می‌شد اما این اتفاق نیفتاد و مجری بددهان، میهمان منتقد را که اتفاقا از ابتذال و سطحی بودن و سخیف بودن برخی فیلم‌های اخیر روی پرده انتقاد کرده بود، با زشت‌‌‌‌‌ترین کلمات مجبور به خداحافظی و ترک برنامه می‌کند.

مسعود فراستی با گفتن این جمله که «من با احترام به مخاطب شما جمله‌ام را تمام و برنامه را ترک می‌کنم» در واقع خود را از شر بی‌حرمتی‌‌های ممتد این مجری سطحی نجات می‌دهد.

قابل تامل آنکه ظلی‌پور درحالی خیلی «خاله‌زنک‌مآبانه» ازدواج مجدد مسعود فراستی را دستاویزی برای به چالش کشیدن و توهین به فراستی می‌کند که خود  این آقای مجری در رفتارهای متعدد از فیلم‌‌‌هایی که رویکرد هرج‌ومرج‌گرایانه در مسائل جنسی دارند، حمایت کرده است؛ فیلم‌هایی که در همین برنامه فراستی اشاره‌ای به آنها کرد و همین نقد کوتاه موجب برافروخته شدن مجری نورس شبکه «شما» شد و آن روی بی‌اخلاق و بی‌ادبش بیشتر نمایان شد.

حال حقیقتا جای این سوالات از مسؤولان سیما، بویژه معاونت استان‌های سازمان که فرصت دیده شدن و تبلیغ شدن را به افراد هتاکی مانند مجری برنامه «من و شما» می‌دهند، است: «انتقاد از ابتذال در سینما اینقدر هزینه‌زا شده است که منتقد را به بدترین شکل ممکن، از برنامه فراری دهند و او را با توهین‌‌های زننده راهی کنند؟»، «آیا سازمان صداوسیما و معاونت استان‌های سازمان که از متولیان مستقیم شبکه شما و برنامه «من و شما» است، مدافع فیلم‌‌های مبتذل و سخیف و ضدخانواده روی پرده هستند که اجازه دفاع از آنها را در برنامه زنده می‌دهند؟» «آیا مجری یک شبکه نمادی از کلیت شبکه نیست؟»، «آیا آنتن زنده تلویزیون به محلی برای ماجراجویی و تبلیغ شدن افراد سطحی تبدیل شده است؟»، «آیا جلوی این سطحی‌نگری و سلبریتی‌پروری به بهانه جذب مخاطب که در جلسه اخیر مورد نقد یکی از مقامات نظام نیز قرار گرفته، نباید از جایی گرفته شود؟»، «رویمان می‌شود جایی بگوییم این تلویزیون ماست؟» و «واقعا این شبکه شماست؟»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
همه از تو متنفرند
مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده ازسرگرفته خواهد شد
یک برد در جام جهانی شبیه به برد پایان فصل است
بحران تاب‌آوری سایبری در بانکداری کشور/ اعتماد دیجیتال رنگ باخت؟
از محرم تا صفر؛ پویشی که نذر را به مسئولیت اجتماعی پیوند می‌زند
برگزاری مراسم سالار شهیدان با حضور وزیر علوم
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
علمدارِ حقیقت؛ ترسیم الگوی کامل «انسانِ الهی» در ترازوی عاشورا
جهانبخش: با روحیه و اتحاد بازی قبل به مصاف مصر می‌رویم
کرواسی با گل طلایی بودیمیر از سد پاناما گذشت/ پاناما حذف شد
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top